Mainos

MTV Uutislive klo 15: Uusia haastajia someen?

Sosiaalisen median jättiläiset Facebook ja pikaviestipalvelu Twitter jylläävät markkinoilla. Mutta minkälainen tulevaisuus niillä on?

Mediatoimisto Dinglen toimitusjohtaja Juho Jokinen arvioi somevaltiaiden tulevaisuutta Marjo Partion vieraana MTV Uutislivessä kello 15.  Millaisia haastajia ja uusia trendejä on näköpiirissä?   

Pikaviestipalvelu Twitterin käyttäjämäärä on viime yönä julkistetun tuloksen mukaan kasvanut viime vuodesta 23 prosenttia ja liikevaihto 114 prosenttia. Twitter kuitenkin kertoi tehneensä tappiota vaikka mainostulotkin olivat kaksinkertaistuneet. Ensi yönä tuloksensa julkistaa toinen some-jättiläinen Facebook.  

Millaisia uusia käyttötapoja tai palveluja yhteisöpalvelut tulevat tarjoamaan? Miten ne viritetään vaikkapa yritysten käyttöön? 

Kun palveluja on jo nyt huikea määrä ja lisää tulee, mistä tietää, että on mukana oikeassa palvelussa? 

Hylkääkö hyvinvointiyhteiskunta lapsiperheet? 

Suomessa on rakenteellinen ongelma: lakeja kyllä säädetään ja asioiden kuvitellaan olevan kunnossa, mutta arkitodellisuus on hyvin toisenlaista.

Tätä mieltä on MTV Uutisliveen saapuva Mannerheimin lastensuojeluliiton asiantuntijalakimies Esa Iivonen.  

Monet lapsiperheet joutuvat yhä hankalampaan tilanteeseen, kun meneillään olevat supistukset ja leikkaukset kurjistavat palveluja entisestään. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.