Mainos

MTV Uutislive klo 15: Joko ebola hellittää? Kokemuksia Sierra Leonesta

MTV Uutislivessä klo 15 selvitellään tänään ebolaepidemian tilannetta. Onko verenvuototaudin leviämisvauhti ehkä talttumassa?

SPR:n neuvonantaja Tiina Saarikoski on juuri palannut Sierra Leonesta, missä hän vastasi ebolahoitokeskuksen toiminnasta. Hän saapuu MTV Uutisliven studioon Ripsa Koskinen-Papusen vieraaksi. Studiossa on myös Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin osaston ylilääkäri Veli-Jukka Anttila.

Maailman terveysjärjestö WHO on kertonut, että Liberiassa uusien ebolatartuntojen määrä on vähenemään päin. Jo aiemmin on kerrottu, että Nigeriassa ei ole enää ebolaa. WHO varoittaa kuitenkin, että kriisi on kaikkea muuta kuin ohi.

Ebolaan on kuollut Länsi-Afrikassa runsaat 4 900 ihmistä, heistä suurin osa Liberiassa, Guineassa ja Sierra Leonessa. Sairastuneita on WHO:n päivitettyjen laskelmien mukaan yli 13 700.

Räppiä MTV Uutisliven hengessä

Ennakoimme  myös huomenna pidettäviä räpin SM-kilpailuja. Räpin Suomen mestaruus ratkaistaan niin sanottuna battlena eli kaksi finalistia on lavalla yhtä aikaa ja räppäävät vuorotellen. Tekstit keksitään tilanteessa.

Yksi kilpailuun osallistuvista räppääjistä – MC Toni – näyttää taitojaan MTV Uutisliven lähetyksessä.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.