Mainos

MTV Uutislive tänään: Diginatiivit ratin takana – vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Mitä kaikkea voikaan tehdä samaan aikaan, kun ajaa autolla?

Tarkkaamattomuus liikenteessä on lisääntynyt, kun entistä useampi tekstaa, twiittaa, meikkaa, syö ja puhuu puhelimessa ajon aikana.

MTV Uutislivessä kello 15  toimittajamme Joonas Lepistö hyppää autoon. Hän kokeilee ongelmatilanteita Vantaan ajoharjoitteluradalla yhdessä Liikenneturvan suunnittelijan Petri Jääskeläisen kanssa.

Neljälle syytteet terrorismin rahoittamisesta

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on päättänyt nostaa syytteitä Suomen ensimmäisessä terrorismirikosasiassa.

Syyttäjä katsoo neljän henkilön keränneen ja toimittaneen rahavaroja Itä-Afrikassa toimivalle al-Shabaab-järjestölle tietoisina siitä, että niitä tullaan käyttämään terroristiseen toimintaan. Kokonaisuutena on kyse tuhansista euroista.

MTV Uutisliven studiossa syytteitä arvioi rikostoimittaja Jarkko Sipilä.

Rikosepäily syntyi Suojelupoliisin tiedonhankinnan perusteella, ja KRP aloitti asiassa esitutkinnan vuonna 2011. Kaikki epäillyt ovat esitutkinnassa kiistäneet syyllistyneensä rikokseen.

Sähköä jätteistä

MTV Uutislive vierailee tänään myös Suomen suurimman jätevoimalan vihkiäisissä. Vantaalla sijaitseva voimala tuottaa kaukolämpöä ja sähköä kierrätykseen kelpaamattomasta sekajätteestä.

Studiossa Ripsa Koskinen-Papusen kanssa Suomen energiapolitiikasta ja energian hinnasta keskustelee Energiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Juha Naukkarinen.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.