Mainos

MTV Uutislive kello 15: Poliisin salaisia tietoja kaupan

MTV Uutisten tutkivan ryhmän toimittajalle on yritetty myydä poliisin salaista tietoa. Virkamieheksi esittäytynyt henkilö ehdotti jatkuvaa tietojen toimittamista rahaa vastaan.

MTV Uutiset on avannut asian taustoja täysin poikkeuksellisella tavalla, painavista journalistisista syistä. Tutkiva45.fi-ryhmän toimittaja Salla Vuorikoski kertoo lähetyksessä tästä Suomen oloissa poikkeuksellisesta tarinasta MTV Uutislivessä kello 15.

Toimituksella on syy olettaa, että kauppoja ehdottanut henkilö on virkamies, jolla on pääsy poliisin salaisiin tietoihin. Hän oli aiemmin antanut paikkansa pitävän tiedon keskusrikospoliisin terrorismitutkinnan operaatiosta MTV Uutisille.

Terrorismiuutisen julkaisun jälkeen vinkin antaja ehdotti, että hän voisi jatkossa antaa tietoa maksua vastaan. MTV Uutiset kieltäytyi tarjouksesta.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Rautavaaran kuolonkolari järkyttää

MTV Uutislivessä palataan myös eiliseen Rautavaaran kuolonkolariin. Tragedia jättää jälkensä paitsi perheen lähipiiriin, myös esimerkiksi linja-auton kuljettajaan, matkustajiin ja heidän sukulaisiinsa. Koko Rautavaaralle tapahtunut on ollut sokki.

MTV Uutislivessä kysytään miten tällaista tragediaa pitäisi purkaa. Studiossa Peter Nymanin kanssa keskustelee SPR:n kriisipsykologi Salli Saari.

Poliisi uskoo, että henkilöautoa kuljettanut nainen ajoi tahallaan vastaan tullutta linja-autoa päin. Autoa kuljettaneen naisen lisäksi turmassa menehtyi kolme autossa ollutta alle kouluikäistä lasta. Poliisin mukaan linja-auton kyydissä oli kahden nuorimman lapsen isä.

Kuulemme lähetyksessä myös Itä-Suomen poliisin viime hetken arvion illan tapahtumista

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.