Mainos

MTV Uutislive kello 13.30: Näivettääkö "tolkuton holhous" kulttuurimme ja maineemme?

MTV Uutislivessä keskustellaan tänään siitä, näivettääkö suomalainen lupa- ja sääntöviidakko eläväisen kaupunkikulttuurin, ravintola-alan ja matkailun.

Joukko ravintola-, matkailu- ja musiikkialan yrittäjiä ja taiteilijoita on lopen kyllästynyt tolkuttomaan holhouspolitiikkaan, jonka pelätään vievän suomalaisilta työt ja maineen. Aiheesta järjestetään tänään mielenilmaisu kello 16 eduskuntatalon portailla. Paikalle odotetaan satoja henkilöitä.

MTV Uutisliveen kello 13.30  Anne Sjöholmin vieraaksi saapuu yksi tapahtuman järjestäjistä, Ajatuspaja Liberan tutkimusjohtaja Elina Lepomäki sekä Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri  – molemmat aktiivisia yhteiskunnallisia keskustelijoita.

He pohtivat sitä, vievätkö esimerkiksi ravintoloiden jatkoaikojen kieltäminen sekä nykyinen "tolkuton holhouspolitiikka" työpaikkoja ja yritysten toimintamahdollisuuksia sekä aiheuttavatko ne työttömyyttä monella alalla.

Mielenilmauksen järjestäjät ovat huolissaan edellä mainittujen asioiden negatiivisista vaikutuksista matkailuun ja maakuvaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.