Mainos

MTV Uutiset aloittaa uudenlaisen lähetyksen maanantaina

MTV Uutiset aloittaa päivittäisen Uutisliven mtv.fi:ssä.

Maanantaina 10.3. klo 13.30 starttaava iltapäivän suora ja terävä uutisohjelma täydentää MTV Uutisten kattavaa nettitarjontaa. 

MTV Uutislive on  iltapäivän suora ja terävä uutisohjelma mtv.fi:ssä päivän kuumimmista ja mielenkiintoisimmista puheenaiheista. Ohjelman voi katsoa suorana joka arkipäivä klo 13.30 ja sen jälkeen MTV Katsomosta.

Juontajina nähdään muun muassa Maija Lehmusvirta, Mari Sarolahti ja Peter Nyman sekä muut MTV Uutisten tutut uutiskasvot.

Tämän lisäksi suoria nettilähetyksiä tehdään aina uutistilanteiden mukaan. Hyvä esimerkki tästä ovat olleet viime päivien useat suorat uutislähetykset netissä Ukrainan kriisistä.

– Uutislive on osa median kuluttajien haluamaa uutta uutispalvelua. Olemme jo pitkään ja päämäärätietoisesti tehneet töitä sen eteen, että MTV:n katsojalla on ajantasainen uutishuone mukanaan, liikkuupa hän missä hyvänsä tai seuraa uutistarjontaa millä tahansa välineellä, kertoo MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

Mtv.fi-sivustolla ovat aloittaneet myös rikosalan asiantuntijat Vinkkimiehet. Vinkkimiehet on noin parin viikon välein netissä ilmestyvä keskusteluohjelma, jossa MTV Uutisten rikostoimituksen päällikkö Jarkko Sipilä ja tutkivan ryhmän erikoistoimittaja Pekka Lehtinen ottavat kantaa usein kiihkeisiinkin rikos- ja oikeustapauksiin.

– Vinkkimiehet vinkkaavat mitä alamaailmassa ja rikoksen poluilla tapahtuu, mutta meille Vinkkimiehille voi myös vinkata, sanoo Jarkko Sipilä.

Jo muutaman viikon ajan mtv.fi:ssä on voinut seurata Politiikan Korjaussarjaa, jossa MTV:n politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala ja Iltalehden uutispäällikkö Juha Ristamäki kommentoivat omalla suorasukaisella ja räväkällä otteellaan politiikan tapahtumia ja skuuppaavat myös politiikan käänteitä, joista muut eivät ole kuulleet vielä huhujakaan. Politiikan Korjaussarja ilmestyy viikoittain sekä mtv.fi:ssä että Iltalehden IL-TV:ssä.

MTV Uutisliven lisäksi mtv.fi:stä voit seurata urheilun ja viihteen uutistapahtumien kiinnostavimpia hetkiä suorana, aina kun tapahtuu.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.