Mainos

MTV:ssä päätoimittajanimityksiä

MTV kehittää uutis- ja ajankohtaistoimintansa organisaatiota. Digitalisoinnin myötä lisääntyvät televisiokanavat, internetin kehitys ja sekä ADSL-laajakaistaliittymien vaatimat uuden sisällöntuotantotarpeet edellyttävät uutis- ja ajankohtaistoiminnan uudelleenorganisaatiota.

Alma Median sähköisiä jakelukanavia varten perustetaan uusi sisällöntuotantoyksikkö, Multimediatoimitus. Se sijoittuu Alma Media Interactiveen, mutta on journalistisesti MTV:n uutistoiminnan alaisuudessa, jolloin television, radion ja internetin sisältöjen kehittämistarpeet voidaan yhteen sovittaa parhaimmalla tavalla ja samalla ottaa kunkin median erityistarpeet huomioon. Multimediatoimituksen rungon muodostaa MTV:n sähketoimitus, joka siirtyy Alma Media Interactiveen vuoden 2001 alusta. Suunnitelmien mukaan Multimediatoimituksen vahvuus on vuoden 2001 lopussa noin 30 toimittajaa.

Organisaatiouudistuksen yhteydessä on tehty seuraavat nimitykset:

Päätoimittajaksi vastuualueenaan uusien kanavien uutis- ja ajankohtaisohjelmat on nimitetty 1.9.2000 Timo Laukkio, 52. Laukkion vastuulle kuuluvat alueellinen uutis- ja ajankohtaistoiminta pääkaupunkiseudulla sekä ADSL-laajakaistaverkossa tarjottavien uutissisältöjen kehittäminen.

Päätoimittajaksi vastuualueenaan MTV:n Internet- ja mobiilitoiminnat on nimitetty 1.9. 2000 Tomi Lindblom, 35. Lindblom on aikaisemmin toiminut MTV3 Internetin toimituspäällikkönä.

Multimediatoimituksen operatiivisesta toiminnasta vastaa päätoimittaja Risto Pohjanpalo, 53, 1.9.2000 lähtien. Pohjanpalo vastaa myös Multimediatoimituksen radiotoiminnasta ja jatkaa edelleen Radio Novan uutistoiminnan päätoimittajana.

MTV3-kanavan uutistoiminnan organisaatiota kehitetään siten, että päätoimittaja Merja Ylä-Anttilan vastuulle keskitetään kanavan uutis- ja ajankohtaisohjelmien sisällöntuotanto. Ylä-Anttilan vastuualueeseen kuuluvat uutislähetykset, Huomenta Suomi, 45 minuuttia ja Sunnuntairaportti.

Multimediatoimitukseen nimitetyt päätoimittajat ja MTV3-kanavan päätoimittaja raportoivat MTV:n uutis- ja ajankohtaisohjelmien vastaavalle päätoimittajalle Juhani Pekkalalle. Alma Media Interactivessa multimediatoimituksesta vastaa varatoimitusjohtaja Jukka Mauno.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.