Mainos

MTV selvittää Sävelradion jatkoa

Sävelradion lakkautusuhka on saanut radion kuuntelijat liikkeelle. Internetissä kanavan lopettamista vastustavaan adressiin on kertynyt jo yli 30 300 allekirjoitusta.

MTV selvittää parhaillaan, voiko se valittaa Suomen Sävelradion toimiluvan päättymisestä.

MTV:n toimitusjohtajan Pekka Karhuvaaran mukaan sekä yhtiön omat että helsinkiläisen lakiasiaintoimiston lakimiehet selvittävät, millaiset mahdollisuudet yhtiöllä on valittaa päätöksestä.

Karhuvaaran mukaan asian pitäisi ratketa vielä tämän viikon kuluessa. Valitus osoitettaisiin korkeimpaan hallinto-oikeuteen.

- Pitäisin tätä asiallisesti ottaen tiedotusvälineen lakkauttamisena viranomaispäätöksellä, joka on hyvin harvinaista. Mehän olemme noudattaneet pilkulleen toimiluvan ehtoja. Kun ostimme Sävelradion, olemme investoineet paljon rahaa tähän, tiimi on tehnyt kovasti työtä, kuuntelijaluvut ovat nousseet räjähdysmäisesti. Samaan aikaan, kun meiltä otetaan tämä pois, SanomaWsoy saa kaksi uutta valtakunnallista toimilupaa, mielestäni tämä on oikeusmurha, Karhuvaara sanoo.

MTV osti Sävelradion reilu vuosi sitten viestintäkonserni Jantonilta. Valtioneuvosto päätti viime viikolla, ettei Sävelradion toimilupaa jatketa vuoden lopussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.