Mainos

MTV Oy:n kaupallinen johtaja vaihtuu

MTV Oy:n kaupalliseksi johtajaksi on nimitetty 25.5.2001 alkaen 36-vuotias kauppatieteiden maisteri Mikko Tuovio. Hänen vastuulleen tulevat yhtiön myynti ja markkinointi. Tuovio siirtyy tehtäväänsä Oy Sinebrychoff Ab:n myyntijohtajan paikalta.

Tuovion edeltäjä Juha Ahonen on eronnut yhtiön palveluksesta omasta pyynnöstään.
-Ahonen kehitti ansiokkaasti myynnin ja markkinoinnin toimintatapoja ja toteutti merkittäviä uudistuksia vastuualueellaan luoden siten hyvät lähtökohdat tulevalle, toimitusjohtaja Ilkka Kylmälä toteaa.

MTV Oy on kevään aikana käynnistänyt toiminnassaan suuria muutoksia, joilla tavoitellaan kilpailukykyä toimialan lähivuosien kehityksessä. Muutoshankkeet ovat kohdistuneet sisäiseen tehokkuuteen, ohjelmakarttaan ja kanavan visuaaliseen ilmeeseen ja ne näkyvät jo ensi syksynä, MTV Oy kertoo tiedotteessaan. Myös mainostajien odotukset kasvavat. Asiakaskohtainen palveluiden räätälöinti ja monimediaratkaisujen tarjoaminen korostuvat entisestään, MTV Oy kertoo.

-Pidän tärkeimpänä haasteena asiakaslähtöisen toimintatavan edelleen kehittämistä, sanoo Tuovio, jolla on lähes kymmenen vuoden kokemus Suomen Nestlén ja Coca-Colan merkkituotteiden myynnistä ja markkinoinnista.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.