Mainos

MTV Oy ja SubTV sopivat musiikinkäytöstä kanavillaan

Teosto ry:n kanssa tehdyt sopimukset kattavat kaiken musiikinkäytön MTV Oy:n ja SubTV:n kanavilla. Mikäli kanavat menestyvät hyvin, on tulopotista luvassa osa myös musiikin tekijöille ja kustantajille.

MTV Oy ja SubTV Oy ovat solmineet Teosto ry:n kanssa sopimukset, jotka kattavat kaiken musiikinkäytön kanavien televisiolähetyksissä.

Sopimukset kattavat digitaaliset ja analogiset lähetykset sekä mobiilitelevisiolähetykset. Nelonen solmi samanlaiset sopimukset muutama viikko sitten.

MTV Oy:n ja SubTV:n sopimukset hyödyttävät myös musiikin tekijöitä ja kustantajia, mikäli kanava menestyy hyvin - mahdollisesta kasvaneesta tulopotista kuuluu tällöin osa myös heille.

- Sopimukset mahdollistavat myös uusien teknologioiden jakelukanavat. Pidämme kokonaisratkaisua erittäin myönteisenä, kertoo MTV Oy:n varatoimitusjohtaja Mikko Räisänen.

Myös Teostossa ollaan tyytyväisiä uuteen sopimukseen.

- Musiikki on televisio-ohjelmien olennainen raaka-aine. Liikevaihtoon sidottu sopimus mittaa hyvin musiikin käytöstä saatavaa hyötyä, kertoo Teoston toimitusjohtaja Katri Sipilä.

Sipilä kertoo, että sopimusneuvottelut Ylen kanssa jatkuvat vielä.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.