Mainos

LIVE hetki sitten: MTV:n Vaalikuutio starttaa politiikan superviikon - seuraa suoraa netti- ja radiolähetystä

MTV Uutisten Vaalikuutio jatkaa tänään täydessä vauhdissa keskellä Helsinkiä. Narinkkatorin vieressä, Lasipalatsin aukion laidalla sijaitsevan Vaalikuution lavalla tapahtuu aamusta iltaan.

Vaalikuutio-tempauksessa ovat mukana Huomenta Suomi, MTV Uutiset sekä Radio Nova. Lavalla on tuttuja kasvoja politiikan, viihteen kuin uutistenkin maailmasta.

Maanantai 13.4.

klo 6.25 Huomenta Suomi 

Huomenta Suomea tehdään suorana Vaalikuutiosta. Vuorossa perussuomalaiset ja puolueen puheenjohtaja Timo Soini (klo 7.10 alkaen)

klo 9.05 Studio55.fi ja Matti Putkonen

klo 14.00 Radio Nova ja Seitsemän Oikein 

Mediapersoona Tuomas Enbuske juontaa suoran lähetyksen Vaalikuutiosta. Vieraina Lasse Männistö ja Ulpu Iivari.

klo 16.00 Puolueen puolituntinen 

Toimittaja Mari Sarolahden haastattelussa perussuomalaisten ehdokkaita, muun muassa Jussi NiinistöMika RaatikainenSampo Terho ja Pirkko Ruohonen-Lerner.

klo 16.30 Skumppabaari

Toimittaja Mari Haaviston vetämä keskusteluosuus, missä naisehdokkaat keskustelevat politiikasta. Mukana Anne Berner (kesk.) ja Aino-Kaisa Pekonen (vas.)

klo 17.00 Luopuvien edustajien mietteitä

Muun muassa Leena Harkimo kertoo, mitä kansanedustajavuosista jäi käteen.

klo 17.30 Hyvä hiillos ja uutiset

Uutisankkuri Keijo Leppäsen vetämässä Hyvässä hiilloksessa kehutaan toisia yli puoluerajojen. Mukana Abdirahim "Husu" Hussein ja Pirkko Ruohonen-Lerner (ps.), Silvia Modig (vas.) ja Antero Vartia (vihr.)


Vaalikuutio on paikallaan liki kahden viikon ajan, 17.4. saakka. Ajanjakson koko ohjelma on luettavissa osoitteesta mtv.fi/vaalit.

Lisäksi MTV Uutisten sivuilla julkaistaan joka arkiaamu kello 8 kyseisen päivän tarkempi ohjelma.

Ohjelmaa voi seurata paikan päällä Helsingissä tai ruudun kautta. Aamun Huomenta Suomi näkyy normaaliin tapaan niin MTV3-kanavalla kuin MTV Katsomossa. Iltapäivän lähetys nähdään suorana nettilähetyksenä MTV Uutisten verkkosivuilla ja MTV Katsomossa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.