Mainos

MTV:n Vaalikuutio: Heidät voit bongata lavalta

MTV Vaalikuutiossa on puoluejohtajien ja ehdokkaiden lisäksi tavattavissa myös muita tuttuja kasvoja.

Vaalikuutio on avoinna lähes kahden viikon ajan ja puolueiden esittelyjen lisäksi paikalla nähdään muun muassa tunnettuja julkisuuden henkilöitä ja kuutiossa käydään monipuolisia keskusteluja politiikan kentältä.

MTV:n Vaalikuutio

MTV:n järjestämä vaalitapahtuma Helsingin Narinkkatorilla 8.4.-17.4.

Huomenta Suomi ja Studio55 tekevät Vaalikuutiosta suoraa lähetystä klo 6.25-9.30.

Vaalikuutiossa pidetään puoluejohtajien haastatteluja, puolueiden esittelyjä, nähdään viihteen kärkinimiä ja tuttuja ruutukasvoja päivisin klo 15.00-18.00.

Radio Novan Seitsemän Oikein ohjelma tehdään suorana MTV:n Vaalikuutiosta 13.4. ja 16.4. klo 13.30-15.30.

Vaalien kulttuuriosiossa kuullaan muun muassa näyttelijä Armi Toivasta, muusikko, näyttelijä Olavi Uusivirtaa ja Suomen Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyahoa.

Eduskuntavaalien ehdokkaista Vaalikuutiossa ovat mukana muun muassa Piia Viitanen (sd.), Nasima Razmyar (sd.), Silvia Modig (vas.), Tom Packalen (ps.), Antti Kaikkonen (kesk.) ja Harry Hjallis Harkimo (kok.).

Vaalikuutiossa nähdään myös MTV:ltä tuttuja kasvoja, kuten politiikan toimittajat Timo Haapala, Eeva Lehtimäki ja Mari Haavisto. Tapahtumia juontavat muun muassa uutisankkuri Peter Nyman, kevennysmies Mika Tommola sekä tv-kasvo, mediapersoona Tuomas Enbuske.

Jokaisena Vaalikuutio-päivänä kaupunkistudiolta tehdään myös uutislähetys. Ja vaalisäätä ei ole myöskään unohdettu, siitä kertovat meteorologit Pekka Pouta ja Markus Mäntykannas.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.