Mainos

MTV:n uutiset aloittaa yhteistyön Wall Streetin kanssa

MTV:n uutiset aloittaa ensimmäisen eurooppalaisena tv-kanavana yhteistyön amerikkalaisen NASDAQ OMX -pörssin kanssa.

NASDAQ OMX:n New Yorkin pörssianalyytikko arvioi kerran viikossa pörssiviikon tärkeimpiä tapahtumia MTV:n uutisten nettisivuilla. New Yorkin Wall Streetilta tuleva markkinakatsausvideo tehdään yksinomaan MTV:n uutisia varten. Uusi video julkaistaan tiistaisin.

NASDAQ OMX on maailman suurin pörssi, joka toimii kuudella mantereella. Toimintaa sillä on yli 50 maassa.

MTV:n uutisille yhteistyö NASDAQ OMX:n kanssa tarjoaa arvokkaan lisän talousuutisointiin.

- Olemme iloisia voidessamme laajentaa talousuutispalvelua syventävällä markkina-analyysilla verkossa. Laadukas talousjournalismi on yksi MTV:n uutisten painopistealueista, sanoo MTV:n uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila.

- Tällainen yhteistyö on meille erittäin hyvä asia. Voimme näin tuoda Yhdysvaltain osakemarkkinoita lähemmäksi suomalaisia sijoittajia, sanoo NASDAQ OMX Helsingin toimitusjohtaja Lauri Rosendahl.

Talouskriisistä huolimatta Yhdysvaltain talous on edelleen maailman talousveturi.

- Yhdysvaltain osakemarkkinat on edelleen johtotähti globaalisti ja muut markkinat seuraavat sen liikkeitä. NASDAQ OMX puolestaan on Yhdysvaltain likvidein osakemarkkina ja tunnettu varsinkin teknologiapörssinä. Siellä on erittäin paljon kiinnostavia yhtiöitä kuten mm. Microsoft, Oracle, Sun, Google ja on monessa mielessä suomalaiselle sijoittajalle tärkeä, Rosendahl toteaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.