Mainos

MTV:n uusi uutisohjelma alkaa - Uutisextrassa ensivieraana presidentti Sauli Niinistö

MTV Uutiset aloittaa huomenna lauantaina uuden uutis-ja ajankohtaisohjelman, Uutisextran.

Uutisextra tulee aina Seitsemän uutisten jälkeen MTV3-kanavalla ja siinä pureudutaan ajankohtaisiin aiheisiin aina vaihtuvan vieraan kanssa. Ensimmäisenä vuoroon pääsee tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Politiikan toimituksen päällikön Timo Haapalan haastattelussa keskitytään pakolaistilanteeseen. Ohjelma on nähtävissä jo etukäteen lauantaina iltapäivällä Katsomossa.

–Tämä on aivan uudentyyppinen ohjelma ja lauantai valittiin ajankohdaksi, koska siinä pystytään hieman katsomaan kulunutta viikkoa taaksepäin. Pyritään saamaan merkittäviä vieraita ja uutishengessä vähän syvääluotaavampi kymmenminuuttinen eli hieman enemmän on aikaa kuin perinteisissä uutisissa, Haapala kertoo.

Uutisnälkä kasvussa

–Tämä ohjelma tulee erittäin suureen tarpeeseen. Viikolla uutisvirta on niin valtava, että hyvä kun ehtii nimet tavata oikein. Lauantaina on kuitenkin hyvä hetki pysähtyä ja miettiä mikä olikaan viikon pääteema.

Haapala lupaa, että heti ensimmäisessä Uutisextrassa on uutisia luvassa.

–Sen verran voin raottaa, että presidentti Niinistö sanoo, että Euroopassakaan ei oikein ymmärretä, kuinka suurella volyymilla pakolaisia Suomeen tulee. Kun verrataan asukaslukuun, niin meillehän tulee pakolaisia samassa suhteessa kuin Saksaan. Mutta mm. tästä aiheesta siis lisää huomisessa Uutisextrassa.

Sunnuntaisin puolestaan Seitsemän uutisten ja urheilun jälkeen uutena alkaa urheiluun keskittyvä Sport Extra.

–Tänä sunnuntaina me syvennämme hieman Valioliigan sisältöjä. Luvassa aina sunnuntaisin on autourheilua, jääkiekkoa, hiihtoa ja jalkapalloa eli syventäviä juttuja lajeista, joita suomalaiset seuraavat, kertoo urheilupäällikkö Markus Autero MTV Sportista.

Korjattu klo 9.30 Haapalan titteli esimiehestä päälliköksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.