Mainos

MTV:n nettikysely: Kiesi-kohu ampui yli

Audin markkinointijohtajan naiskannanotot saavat nettiyleisön vielä tänäänkin liikkeelle. MTV:n uutisten nettikyselyyn on osallistunut yli 2.600 henkilöä. Heistä peräti 70 prosenttia pitää syntynyttä kohua liioiteltuna. Nettikysymys oli: Nousiko Kiesin lausunnoista liian suuri kohu?

Seuraavassa joitakin poimintoja perusteluista.

Kyllä: -Moni johto- ja muissakin tehtävissä oleva mies on edelleen sovinisti. Se ei tee heistä huonoja työntekijöitä, mutta en haluaisi naimisiin sellaisen kanssa.

Kyllä: -Miksi Lenita Airisto saa haukkua miehiä, mutta se ei nostata tällaista kohua?

Kyllä: - Tässä maassa on liikaa tiukkapipoisia, huumorintajuttomia, heikolla itsetunnolla varustettuja, jotka vetoavat tasa-arvoon joka asiassa. Ja vielä jättävät Audin ostamatta tästä syystä. Onhan sekin syy. Suurempi syy taitaa olla se, ettei ole varaa.

Ei: - Täytyisi tuolla tasolla työskentelevän henkilön osata arvioida mitä suustaan päästää.Tuli kyllin selväksi mitä hän on miehiään.

Ei: - On jo korkea aika lopettaa naisten aliarviointi. Naiset tätä maata pystyssä pitävät. Naiset tekevät toisen työpäivän vielä kotona ja saavat pienempää palkkaa kuin miehet. Tuollaiset sovinistimiehetkin olisivat todellisessa pulassa jos joku nainen ei olisi huolehtimassa heistä. Tyhmä täytyy olla jos vielä kehtaa heittää noin ala-arvoista "muka" vitsiä.

Ei: - Jos antaa haastattelun medialle huumorimielessä,pitäisi ymmärtää se myös sanoa.Hän ei ole mikään poikkeus, samoin ajattelevia vanhoja miehiä on paljon.Todella säälin heidän vaimojaan.Hyvä kun tuli kaapista niin voi tuulettaa vanhoja pieruja.

Kyllä: - Siis en todellakaan tajua tätä älytöntä jauhanta! En tunne ainuttakaan naista, joka olisi tästä jutusta loukkaantunut! En ainuttakaan! Tosin he ovatkin JÄRKEVIÄ ELÄMÄSSÄ IHAN HYVIN PÄRJÄÄVIÄ NAISIA eikä mitään katkeria tiukkapipoisia fanaatikkoja!

Kyllä: - Ihmetellä täytyy kohun suurutta ja laatua! Jokainen itseään kunnioittava nainen kestää tuollaiset höpöjutut ilman et ottaa herneen nenään! Eläköön mies ja nainen, miehenä ja naisena.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.