Mainos

MTV:n lukijat Kataisesta: "Moni olisi tullut hulluksi tuossa pyörityksessä"

Kymmenen vuotta kokoomusta johtanut väistyvä puheenjohtaja ja pääministeri Jyrki Katainen jättää huomenna jäähyväiset puheenjohtajuudelle.

Huomenna noin 850 puoluekokousedustajaa valitsee puolueelle uuden puheenjohtajan ja samalla Suomelle pääministerin. Ehdolla ovat sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikko, eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb ja elinkeinoministeri Jan Vapaavuori.

Tätä mieltä MTV:n lukijat ovat Kataisen toimista.

"Katainen pärjännyt hienosti vaikeassa tilanteessa ja mahdottomassa sekstetti hallituksessa. Sontaa on tullut päälle joka puolelta mutta vastuunkanto on joskus todella vaikeaa kun mitään hyviä uutisia ei ole jaossa. Hyvää kesää ja kiitos Jyrkille."

"Vastuu pitäisi minun mielestäni kantaa loppuun asti. En ollut yllättynyt, että Katainen teki tämän päätöksen. Seuraava pääministeri pääsee rääppijäisiin ja saa olla varsin rohkea että uskaltaa astua noihin saappaisiin."

"Kova luu on Katainen, moni olisi tullu hulluksi tuossa pyörityksessä."

"Jyrki Katainen hyvä mies - valtavat paineet on hänellä ollut. Vaikea hallitus ja vaikea aika takanapäin.." 

"Kataisen toimia ei voi kehua,olisi voinut ajatella ennen kuin ryhtyi  toimeen, leikkaukset ja verojen korotukset on sama asia kuin mennä sieltä,  mistä aita on matalin."

"Vääriä päätöksiä hallituksessa tehty! Kansalta viety ostovoima, kun kansalla on ostovoimaa niin se lisää talousrattaisiin vauhtia ja lisää yrityksiä sekä työllisyyttä että kasvua! Valtion velan kasvun pysäyttämiseen on instrumenttiä kunhan niitä halutaan käyttää! Kyllä Kataisella pitäisi olla tietoa ja taitoa!"

"Luulisin, että on helpottunut olo. Aika on tulla ja aika on lähteä, sanotaan."

Kommentit kerätty MTV:n Facebook-sivulta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.