Mainos

MTV:n kysely: Soneran ex-johto syypää umts-tappioihin

MTV:n uutisten teettämän mielipidekyselyn mukaan Soneran entinen hallitus ja johto on vastaajien mielestä vastuussa 4,3 miljardin euron umts-tappioista. Lipposen hallitus ei saa tappioista syytä, mutta tapauksen jälkipuinti saa osakseen arvostelua.

Kansa ei syytä Lipposen hallitusta Soneran umts-kauppojen aiheuttamista tappioista Soneran osakkeenomistajille. Suurimman osan mielestä vastuu 4,3 miljardin euron tappioista on Soneran entisellä hallituksella ja johdolla, ilmenee MTV3:n uutisten teettämästä mielipidekyselystä.

36 prosenttia kyselyyn vastanneista syyttää tappioista Soneran hallitusta, 34 prosenttia taas Soneran toimivaa johtoa. 15 prosenttia vastanneista kaataisi vastuun maan hallituksen niskaan. Loput 15 prosenttia ei ilmoittanut kantaansa.

Lipposen hallitus ei kuitenkaan saa järin korkeita arvosanoja toiminnastaan Soneraan liittyvissä asioissa. Keskiarvo hallituksen saamista kouluarvosanoista jää 6,37:ään.

Liikenne- ja viestintäministeri Kimmo Sasi saa kansalta Sonera-selvitykseen liittyvien asioiden hoidosta arvosanan 6,42.

MTV3:n Research International Finlandilla teettämää tutkimusta varten haastateltiin reilua viittäsataa 15-74-vuotiasta henkilöä. Tutkimus tehtiin eilisen ja toissapäivän aikana. Virhemarginaali on kolme prosenttiyksikköä suuntaan tai toiseen.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 28.08.2002)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.