Mainos

MTV:n ensimmäinen vaalitentti tänä iltana – osallistu rohkeasti!

Voit osallistua MTV:n vaalitentteihin ja vaalikeskusteluun milloin tahansa. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen sekä käyttäjätunnuksen Twitter, Facebook tai Instagram-palvelussa.

Poimi tästä ohjeet ja valitse sinulle sopivin tapa ottaa osaa suoraan lähetykseen!

Sosiaalisessa mediassa tapahtuva keskustelu on esillä MTV Uutisten vaalitenteissä suorien lähetyksen aikana. Voit osallistua keskusteluun Twitterissä, Facebookissa tai Instagram-palvelussa.

Vaalitentin kiinnostavimmat hetket nostetaan myös MTV Uutisten Twitter ja Facebook-sivuille. Kuvia julkaistaan myös MTV Uutisten Instagram-tilillä.

Ensimmäinen vaalitentti järjestetään tänään illalla klo 20 alkaen MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Vaalikeskusteluun voit osallistua hastagilla #Vaalit2015.

1:55:00

MTV:n sosiaalisen tv:n tuottaja Martti Lindholm rohkaisee keskusteluun somessa.

–Sosiaalisen media palveluiden, ja erityisesti Twitterin, kautta katsojat pystyvät olemaan reaaliaikasesti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja tämä avaa myös kaksisuuntaisen vuorovaikutusväylän TV-ohjelman tekijöihin.

–Television katsominen on perinteisesti passiivista, mutta nyt viimeistään voisimme muuttua aktiivisiksi. Vaalit aiheuttavat mielipiteitä puolesta ja vastaan ja tämä kaikki rikastuttaa jokaisen tv-katsojan katsomiselämystä. Mitä enemmän ihmisten julkaisemia kommentteja saadaan nostettua ruutuun suorissa lähetyksissä, sitä parempi, Lindholm kuvailee. 

MTV Uutisten toimittajat seuraavat vaalitenttien aikana keskustelua aktiivisesti ja raportoivat siitä myös somessa.

–  Joitakin kommentteja ja kysymyksiä saatetaan nostaa suorassa lähetyksessä esille. Ruudussa nähdään tietenkin myös jatkuvasti parhaita twiittejä sekä kommentteja Facebookin MTV Uutisten -sivulta. 

Mikä on Twitter?

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jonka käyttäjät pystyvät lähettämään ja lukemaan toistensa päivityksiä Internetissä. Tekstipohjaiset viestit eli twiitit voivat sisältää korkeintaan 140 merkkiä. Käyttäjien on mahdollista lähettää ja vastaanottaa päivityksiä Twitter-websivuston kautta tai erilaisten sovellusten kautta.

Mikä on hashtag? (#-symboli)

Hashtag (suom. aihetunnus) on sana tai sanonta, jonka eteen on lisätty #-symboli (risuaita, ristikkomerkki). Esimerkiksi #Vaalit2105. Aihetunnuksen voi lisätä mihin tahansa kohtaa twiittiä ja sen avulla liität tekstisi oikean otsikon alle. Myös muut Twitter-käyttäjät löytävät twiittisi helpommin. Aihetunnuksella voit myös etsiä ja seurata sinua kiinnostavia keskusteluja.

Instagram

MTV Uutisilla on oma tili Instagram-kuvanjakopalvelussa nimellä @mtvuutiset. Osallistu itsekin kuvien jakamiseen lisäämällä Instagram-kuvasi yhteyteen hashtag #mtvuutiset tai #Vaalit2015 Instagramin web-versioon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.