Mainos

MTV MEDIA etsii Suomen tykätyintä startup-yritystä

Mistä nousee seuraava Rovio? Tosielämän diili hakee Suomen seuraavaa suurta menestystarinaa.

Suomi elää suuren murroksen aikaa. Suuryrityksissä väki saattaa vähentyä, mutta samaan aikaan tulevaisuuden menestystarinoita syntyy pienissä kasvuyrityksissä, startup-yhtiöissä. Niissä luodaan työpaikkoja.

Tänä syksynä MTV MEDIAn medioissa on käynnissä Tosielämän diili, jossa etsitään Suomen tykätyintä startup-yritystä.

Verkkosivulla tosielamandiili.fi esitellään Suomen lupaavimpien kasvuyritysten ideat, tarinat ja tekijät. Sivustolla voi tykkäämällä valita suosikkifirmansa 20 ehdokkaan joukosta ja näin tsempata yritysten takana löytyviä ihmisiä eteenpäin.

Tykätyin yritys palkitaan startup-yhtiöiden Slush-konferenssissa keskiviikkona 21.11. klo 20-21 suorassa 45 minuuttia Special: Tosielämän diili -tv-lähetyksessä MTV3-kanavalla. Pääpalkintona eniten tykkäyksiä saanut voittaja saa 30 000 euroa mainosaikaa MTV MEDIAn kanavilla. Äänestysaika päättyy keskiviikkona 21.11. klo 9.

- Slushin ja MTV MEDIAn yhteisenä tavoitteena on tehdä pääkaupunkiseudusta Euroopan Piilaakso, sanoo MTV MEDIAn toimitusjohtaja Heikki Rotko.

Yhteistyö Slush-konferenssin kanssa on yksi osoitus MTV MEDIAn tavoitteesta löytää kiinnostavia yhteistyökumppaneita.

- Innovaatioihin ja erityisesti nuorten yrittäjyyteen panostaminen sopii täydellisesti MTV MEDIAn pitkän linjan strategiaan. Slush-konferenssin mediakumppanina pystymme kannustamaan näitä rohkeita tulevaisuuden menestyjiä näkyvällä alkusysäyksellä verkossa, TV:ssä ja radiossa. Eikä ole mahdottomuus, että löytäisimme näiden yritysten joukosta myös uuden yhteistyökumppanin, Rotko jatkaa.

Slush-konferenssin järjestää Aalto-yliopiston yhteydessä toimiva yrityskiihdyttämö Startup Sauna.

- Helsinki on marraskuussa koko startup-maailman huomion keskipiste, Startup Saunan vetäjä Miki Kuusi sanoo.

- Kasvuyrityksillä ei ole koskaan ollut parempaa tilaisuutta hakea neuvoa ja rahoitusta yhtä kokeneelta joukolta kansainvälisiä yrittäjiä ja sijoittajia. Jotta koko Suomen asenneilmapiiri yrittämistä kohtaan muuttuisi, on tärkeää, että rohkaisevat esimerkit pääsevät tarpeeksi esille. Tässä MTV MEDIAlla on merkittävä rooli, Kuusi jatkaa.

Startupit esittelyssä jokaisena arkipäivänä 18.10. alkaen

MTV3:n Huomenta Suomi esittelee startupit yksi yhtiö kerrallaan 18.10.-15.11. arkiaamuisin klo 6.40 ja 8.50. Huomenta Suomen lähetyksen jälkeen startupien edustajat vastaavat ihmisten kysymyksiin tosielamandiili.fi-sivulla.

Samoina päivinä klo 14.30 startup-yhtiöiden kulisseihin ja taukohuoneisiin kurkistaa myös Radio Novan iltapäiväohjelma Konttori.

45 minuuttia Special, Tosielämän diili tulee 21.11. klo 20-21.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.