Mainos

MTV laajentaa toimintansa tilattaviin sisältöpalveluihin

MTV rupeaa tarjoamaan maksullisia sisältöpalveluja suoraan kuluttajalle. Kuluttaja voi näin kiinnostuksensa mukaan tilata ohjelmaa omaan tv-vastaanottimeensa.

MTV aloittaa ensimmäisenä suomalaisena tv-kanavana maksullisten sisältöpalvelujen tarjoamisen suoraan kuluttajille. Digitaalisuus mahdollistaa maksu-tv toiminnan, jossa kuluttaja voi oman kiinnostuksensa mukaan tilata ohjelmaa ja siihen liittyviä lisäpalveluja suoraan omaan tv-vastaanottimeensa edellyttäen, että hänellä on digiboksi. MTV tuo ensimmäisenä maksullisena vaihtoehtona tv-ruutuun urheilua.

Toiminnan ensimmäinen vaihe alkaa syyskuussa Oulussa. Digiboksin lisäksi tarvitaan siihen sopiva maksullinen tv-kortti. Sen hankittuaan oululaisilla jääkiekkofaneilla on mahdollisuus nähdä SM-liiga Hockey Night -otteluina Oulun Kärppien 13 vieraspeliä, jotka televisioidaan vain tähän maksulliseen jakeluun. Televisioiduissa otteluissa Kärppien vastustajina ovat kaikki liigajoukkueet.

Kortin hankkineet kuluttajat näkevät lisäottelut digitaalisessa MTV3+ -palvelussa joko antennijakelussa tai 3KTV:n kaapelin kautta Oulun (sisältäen lähikunnat), Kajaanin, Iisalmen ja Pohjanmaan PPO:n kaapeliverkoissa. Oulun Kärppien vierasotteluita pääsee seuraamaan televisiossa 69 eurolla.

Tulevaisuudessa kiinnostavien sisältöpalvelujen tarjontaan otetaan mukaan myös muita ohjelmia ja jakelua laajennetaan myös muualle Suomeen.

(MTV3)

(Yhdeksän uutiset 18.08.2003).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.