MTV laajentaa toimintansa tilattaviin sisältöpalveluihin

MTV rupeaa tarjoamaan maksullisia sisältöpalveluja suoraan kuluttajalle. Kuluttaja voi näin kiinnostuksensa mukaan tilata ohjelmaa omaan tv-vastaanottimeensa.

MTV aloittaa ensimmäisenä suomalaisena tv-kanavana maksullisten sisältöpalvelujen tarjoamisen suoraan kuluttajille. Digitaalisuus mahdollistaa maksu-tv toiminnan, jossa kuluttaja voi oman kiinnostuksensa mukaan tilata ohjelmaa ja siihen liittyviä lisäpalveluja suoraan omaan tv-vastaanottimeensa edellyttäen, että hänellä on digiboksi. MTV tuo ensimmäisenä maksullisena vaihtoehtona tv-ruutuun urheilua.

Toiminnan ensimmäinen vaihe alkaa syyskuussa Oulussa. Digiboksin lisäksi tarvitaan siihen sopiva maksullinen tv-kortti. Sen hankittuaan oululaisilla jääkiekkofaneilla on mahdollisuus nähdä SM-liiga Hockey Night -otteluina Oulun Kärppien 13 vieraspeliä, jotka televisioidaan vain tähän maksulliseen jakeluun. Televisioiduissa otteluissa Kärppien vastustajina ovat kaikki liigajoukkueet.

Kortin hankkineet kuluttajat näkevät lisäottelut digitaalisessa MTV3+ -palvelussa joko antennijakelussa tai 3KTV:n kaapelin kautta Oulun (sisältäen lähikunnat), Kajaanin, Iisalmen ja Pohjanmaan PPO:n kaapeliverkoissa. Oulun Kärppien vierasotteluita pääsee seuraamaan televisiossa 69 eurolla.

Tulevaisuudessa kiinnostavien sisältöpalvelujen tarjontaan otetaan mukaan myös muita ohjelmia ja jakelua laajennetaan myös muualle Suomeen.

(MTV3)

(Yhdeksän uutiset 18.08.2003).

Lue myös:

    Uusimmat