MTV.fin lukijat lähes yksimielisiä – tämä olisi paras nimi Madeleinen pojalle

Ruotsin tuoreen prinssin nimeä ei ole vielä kerrottu, mutta MTV.fin lukijoilla oli selkeä mielipide parhaasta nimivaihtoehdosta.

Prinsessa Madeleinen ja hänen puolisonsa Chris O'Neillin toinen lapsi syntyi maanantaina 15. kesäkuuta kello 15.45 Danderydsin sairaalassa Tukholmassa. Madeleine oli saapunut sairaalaan aamulla kello kuuden ja seitsemän välillä.

Kuningasperheen tuore tulokas on poika. Ennestään hovissa on kaksi pientä tyttöä; 3-vuotias Estelle ja vuoden ikäinen Leonore.

Pojan syntymä käynnisti heti nimispekulaatiot ja -arvailut. Myös MTV.fi tiedusteli lukijoiltaan, mikä hovin suvussa kulkevista ja veikkailluista nimistä olisi paras pienelle prinssille.

Lukijoiden mielestä pojan nimeksi pitäisi tulla Oscar. Nimi ehti saada 32 prosenttia annetuista äänistä illan aikana. 

Toinen suosikkinimi on Lennart, mikä sopisikin loistavasti isosisko-Leonoren nimen kanssa. Lennartia kannatti yli 19 prosenttia äänestäneistä.

Kolmannelle ja neljännelle sijaille ylsivät Paul ja Carl Johan. Paul on Chris O'Neillin edesmenneen isän nimi, ja Carl Johan taas mukailisi setänsä Carl Philipin ja isoisänsä Kaarle Kustaan nimiä. Kaarle Kustaan sedän nimi on myös Carl Johan.

Lue myös:

    Uusimmat