MTV.fi Tanskassa: Britney Spears: Läheiseni pitävät minut kunnossa

MTV.fi seurasi paikan päällä, kun Britney Spears villitsi Tanskanssa alusvaatemallistonsa lanseeraustilaisuudessa.

Ympäri Eurooppaa tällä viikolla edustanut popin supertähti Britney Spears edusti torstaina Tanskassa. MTV.fi seurasi Kööpenhaminassa Britneyn The Intimate Britney Spears -alusvaatemalliston lanseerausta Forum Arenalla.

Ennen varsinaisen tähden saapumista lavalle nähtiin lavalla tanssinumeroita Britneyn hittien tahtiin sekä näyttäviä malleja.

Britney antoi odotuttaa itseään maailmantähden tavoin ja esimerkiksi tanskalainen laulaja Ida Corr esiintyi tilaisuudessa usean kappaleen verran. Tunnelma tilaisuudessa oli kuitenkin katossa, kun paikan päällä olleet 4000 kutsuvierasta tutustuivat mallistoon.

Lopulta Britney asteli lavalle saaden salin intoutumaan kuuluviin aplodeihin. Britney edusti Kööpenhaminassa yksinkertaisen kauniissa, tummassa asussa.

Tilaisuuden juontanut Tanskan eturivin näyttelijä ja tanssija Christiane Schaumburg-Müller haastatteli Britneytä lavalla ja hyvällä tuulella ollut tähti kertoi innostuksestaan alusvaatteisiin ja omaan mallistoon.

– Olen halunnut tehdä tällaisen jo pitkään. Tämä on minun intohimoni ja mielestäni mallisto on hyvin seksikäs ja kunniottava. Rakastan tämän työstämistä.

Britney ei nostanut esiin tiettyä tähteä, kenet hän olisi pitänyt mielessään mallistoa suunnitellessaan. Sen sijaan hän totesi kaikkien maailman naisten olevan sen arvoisia. Tämä saikin aikaan innostuneen huutomyrskyn yleisössä.

Schaumburg-Müller utelikin Britneyltä, miten hän kahden lapsen äitinä pitää itsensä seksikkkäänä ja hyvässä kunnossa?

– Suuri osa menestyksestäni on läheisteni ansiota. Urani aikana auttaneet ihmiset sekä läheiseni ja ystäväni auttavat minua pysymään kunnossa. Minulla on niin hauskaa heidän kanssaan.

Britneyn uusi alusvaatemallisto tulee myyntiin Suomessa perjantaina.

Lue myös:

    Uusimmat