Mr. Lordi tympääntyi: Meitä ei haluta Suomeen

Ulkomaiden lavat vetävät hirviöbändiä puoleensa, sillä kotimaassa ei riitä kysyntää.

Lordi lähtee maaliskuussa uuden levynsä myötä kiertämään tiuhaan tahtiin Euroopan lavoja. Mr. Lordi on ymmällään yhtyeen vähäisistä kotimaan keikoista.

– Meitä ei haluta Suomeen. Tässä on jännä kontrasti, sillä euroviisuvoitostamme lähtien uramme on ollut nousujohteista Euroopassa. Joka kiertueella ruutia on ollut enemmän, Mr. Lordi, Tomi Putaansuu, toteaa huvittuneena.

Lordi kertoo myös yhtyeen fanien olleen ihmeissään bändin heikosta menestyksestä kotimaassa. Hirviömiehen mukaan bändi taustavoimineen ei kuitenkaan voi tehdä asialle mitään, jos Lordille ei kerta kaikkiaan ole tilausta Suomessa.

– Olisihan se huomattavasti mukavampi päästä keikan päätteeksi omaan kotiin nukkumaan eurooppalaisten hotellien sijaan, Lordi napauttaa.

Lordi tekee paluun euroviisulavoille esiintymällä Irlannin euroviisufinaalin väliaika-artistina. Levyntekoprosessin myötä hiljaiseloa viettänyt bändi astelee ensimmäistä kertaa yleisön eteen uudella kokoonpanolla.

Rumpali Mana ja kosketinsoittaja Hella ovat Mr. Lordin mukaan hitsautuneet hyvin porukkaan kiinni.

– On ollut he**karin mukavaa. Meillä klikkasi heti hyvin. He ovat tuoneet mukanaan uutta energiaa, erilaista intoa, joka tarttuu ihan vahingossakin, Lordi ylistää.

(MTV3 - TANJA KORPELA)

Lue myös:

    Uusimmat