Mainos

Motoristit ja poliisi torjuvat varkauksia netissä

Suomen Motoristit ry. ja keskusrikospoliisi ovat ryhtyneet yhteistyöhön moottoripyörävarkauksien torjumiseksi.

Tätä varten motoristien Internet-kotisivulla kerrotaan varastetuista moottoripyöristä. SMOTOn kotisivulla luetellaan Suomessa varastetuiksi ilmoitetut moottoripyörät viime vuoden elokuusta lokakuun loppuun. Niistä kerrotaan merkki ja malli, vuosimalli, valmistenumero ja muita tietoja kuten väri.

Kawasakeja ja harrikoita

Joukossa oli torstaina mm. Kawasakeja (21), Suzukeja (samoin 21), Yamahoita (myös 21) Hondia (18) ja Harley-Davidsoneja (6). Motoristien aloitteesta syntynyt yhteistyö on ensimmäinen lajiaan kansalaisjärjestön ja krp:n välillä.
-Molemmat osapuolet ovat erittäin tyytyväisiä tiedotusyhteistyöstä, kertoo Suomen Motoristen puheenjohtaja Jorma Koskinen. Rikoskomisario Jaakko Sonck keskusrikospoliisista kävi yhteistyöneuvotteluja Koskisen kanssa. Sonck on krp:ssä perehtynyt rikollisiin moottoripyöräjengeihin - Suomen Motoristit on hänen mukaansa täysin rehellinen moottoripyöräharrastusta edistävä yhdistys.

SMOTO on vuonna 1989 perustettu suomalainen motoristien kattojärjestö, joka edustaa lähinnä tavallisia rivimotoristeja. -Me Suomen Motoristit ry:n jäsenkerhot uskomme vahvasti siihen, että paras ja tehokkain tapa vaikuttaa moottoripyöräilyä koskeviin asioihin on toimia aktiivisesti harrastuksemme parhaaksi, kertoo seura kotisivullaan. -Seuraamme aikaamme ja hoidamme hommat itse, kuka muukaan sen tekisi puolestamme, varsinkin vapaaehtoisesti, ilman palkkaa ja byrokratiaa, seura esittelee edelleen itseään.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.