Mainos

Mötley Crüen keikka kuullaan torstaina

Mötley Crüe -yhtyeen maanantai-iltainen konsertti Helsingin Jäähallissa peruuntui, mutta uusintakeikka saatiin järjestettyä jo ylihuomiseksi!

Eilen peruutettu Mötley Crüen konsertti Helsingin Jäähallissa sai aikaan spekulaatioita bändin paikkauskeikan ajankohdasta. Asiat saatiin kuitenkin järjestettyä pian ja bändin aikataulut saatiin soviteltua niin, että bändi esiintyy Helsingissä torstaina.

Maanantain keikan siirtymisen syynä oli yhtyeen soittimien, taustarakennelmien ja teknisten varustuksen jääminen Milanon lentokentälle. Yhtyeen varusteita kuljettanut rahtikone ei ole saanut lähtölupaa Milanosta, eikä yhtye voi esiintyä ilman varusteitaan. Rahtikoneen lähtemistä Milanosta odotettiin viime hetkille saakka, jotta konsertti olisi voitu pitää edes muutaman tunnun myöhästyneenä. Nyt tekniset asiat on saatu reilaan ja karavaani jälleen liikkeelle.

Konsertin lämmittelijänä toimii kotimainen Bloodpit-yhtye, kuten alun perinkin oli tarkoitus.

Uudesta konsertista aloitettiin neuvottelut heti maanantai-iltana, kun tieto konsertin siirtymisestä oli varmistunut. Yhtye toivoi voivansa pitää korvaavan konsertin mahdollisimman lähellä alkuperäistä päivämäärää. Nyt järjestynyt päivämäärä on ainoa, joka yhtyeelle lopulta sopi ja samalla lisäys yhtyen vilkkaaseen Euroopan-kiertueeseen. Mötley Crüe konsertoi Euroopassa vielä Tukholmassa (5.6.), Oslossa (6.6.), Helsingissä (7.6.), Brysselissä (8.6.) sekä kolmesti Britanniassa 9.-12. kesäkuuta.

Maanantaille tarkoitetut konserttiliput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin. Ne voi myös palauttaa lippukauppoihin.

Konsertin järjestäjä ja Mötley Crüe -yhtye pahoittelevat konsertin siirtymistä.

(MTV3)

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja