Mainos

Moskovan poliisi etsii räjähdyksistä epäiltyä

Moskovan poliisi etsii samaa miestä epäiltynä sekaantumisesta kaupungissa torstaina ja tänään sattuneisiin kerrostalon räjähdyksiin. Sisäministeriön Moskovan-osaston päällikkö Nikolai Kulikov kertoi tänään, että sama mies, Muhit Laipanov, jota jo aiemmin etsitään torstaisen kerrostalon räjähdyksen vuoksi, omisti liikkeen myös tänään räjähtäneessä kerrostalossa.

Kulikov vetosi kansalaisiin, jotta nämä auttaisivat Laipanovin etsinnöissä. Kulikov sanoi turvallisuuspalvelun uskovan, että Laipanov on sekaantunut myös ostoskeskuksessa Moskovassa elokuun lopulla sattuneeseen räjähdykseen.

Venäjän viranomaiset kertoivat jo torstaina, että silloin sattunut kerrostalon rähähdys Petshanikin kaupunginosassa kytkeytyy islamilaisten kapinallisten hyökkäykseen Tshetsheniasta Dagestaniin.

Etsitty Laipanov on 35-vuotias pienyrittäjä, joka on lähtöisin Karatshai-Tsherkessiasta. Tämä on pieni Venäjän federaatioon kuuluva tasavalta, joka sijaitsee Kaukasuksella samoin kuin Dagestan ja Tshetshenia.

Turvallisuuspalvelu FSB kertoi jo sunnuntaina, että oikea Laipanov on kuollut, että Muhi Laipanov käyttää vain tämän nimeä.
(STT-AFP-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.