Mörkö-Markon anopilta hauska paljastus Leijonien kapteenista – "Hänellä on vähän sellainen isällinen hoivaote"

LeijonienMM-kultajoukkueen kapteenin Marko Anttilan anoppi Arja Suopelto on katsonut ylpeänä vävypoikansa matkaa maailmanmestariksi.

– Kun on seurannut Markon uraa sen 12 vuotta, niin siinä on koko ajan alkanut seurata innokkaampana jääkiekkoa. Siinä mielessä olen aivan hurahtanut jääkiekkoon, Suopelto kertoo

– Täytyy sanoa, että tunsin oikein lämpimän pistoksen sydämessäni, kun näin ja kuulin tämän. Itse olin yötöissä, mutta sain viestejä, jotka pitivät minut ajan tasalla. Silloin, kun he lähtivät sinne, niin tuntui siltä, että voisi ollakin hyvin menestyvä joukkue.

Suopellon mukaan Anttila oli juuri sopiva persoona toimimaan nuoren ja kokemattoman Leijona-joukkueen kapteenina. 

– Kun Markon sillä tavalla tuntee, niin hän pystyy aika kivasti sitä joukkuetta tsemppaamaan. Hänellä on vähän sellainen isällinen hoivaote, kun siellä on paljon nuoria mukana. Ajattelin, että siitä voi tulla jotain hyvää ja se yhteistyö on pysynyt varmaan hienona loppuun asti. Suopelto sanoo.

– Siellä syvällä on se suomalainen sisu sekä tahto, että nyt tehdään tämä homma loppuun asti. Katsoin kaikki ottelun tätä viimeistä lukuun ottamatta ja ajattelin, että varmasti menee loppuun asti. Jotenkin on sellainen olo, että voimaa riittää vaikka mihin, Suopelto lisää.

Lue myös:

    Uusimmat