Morgan Freeman loukkaantui vakavasti kolarissa

Oscarilla palkittu näyttelijä Morgan Freeman on loukkaantunut vakavasti auto-onnettomuudessa. Näyttelijän edustajan mukaan Freemanilta murtui kolarissa useita luita, muun muassa käsivarsi ja kyynärpää. Lisäksi hän kärsii pienistä olkapäävammoista.

Edustaja kertoi uutistoimisto AFP:lle tähden olevan kuitenkin positiivisella mielialalla.

- Hän tehdään (maanantai) iltapäivällä tai tiistaina pieni leikkaus, jolla yritetään korjata vammoja, Freemanin tiedottaja Donna Lee kertoi. - Freeman sanoo, että hän tulee paranemaan ja odottaa innokkaasti täydellistä toipumista.

Onnettomuus sattui myöhään sunnuntai-iltana paikallista aikaa lähelle Rulevilleä Mississippissä. Freemanin auto suistui tieltä ja pyörähti useaan kertaan ympäri. Turmassa ei ollut osallisina muita ajoneuvoja.

71-vuotiaan Freemanin lisäksi autossa oli naismatkustaja, mutta tämän mahdollisista vammoista ei ole tietoa. Molemmat kiidätettiin helikopterilla Memphisissä sijaitsevaan sairaalaan heti onnettomuuden jälkeen.

Paikallisen poliisin mukaan on mahdollista, että Freeman nukahti rattiin. Alkoholilla ei ollut osuutta tapahtumiin.

Freeman sai Oscarin vuonna 2004 roolistaan elokuvassa Million Dollar Baby. Hän näyttelee myös tämänhetkisessä Batman-kassamagneetissa Yön ritari.

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat