Mainos

Moottorivene karautti rajusti luodolle Turun edustalla – "Kuului todella kova rusaus"

Nopeakulkuinen moottorivene täräytti vauhdilla luodolle Turun edustalla myöhään lauantai-iltana. Veneen kyydissä oli vain kuljettaja, joka loukkaantui lievästi, kertoo Turun meripelastuskeskus.

Merivartiosto sai tiedon turmasta Ruissalon pohjoispuolella lauantaina noin puoli kymmeneltä. 

– Olimme viettämässä iltaa mökkinaapurien kanssa rannalla, kun kiinnitimme huomiota veneeseen, joka tuli Pansion suunnasta todella kovaa vauhtia, kertoo apua hälyttänyt nainen MTV:lle.

– Sitten veneen valot katosivat ja kuului todella kova rusaus. Emme kuitenkaan nähneet mitään, kun oli niin pimeä.

Siinä kohtaa nainen hälytti apua. Paikalle hälytettiin meripelastushelikopteri sekä useita merivartioston ja pelastuslaitoksen yksiköitä.

– Näimme myös, että paikalle tuli toinen vene ja ajattelimme, että nyt karilla oleva vene saa apua, mutta oli niin pimeää, ettei toinen vene huomannut karille ajanutta. Onneksi pelastajat tulivat pian, nainen kertoo. 

Pelastajat löysivät moottoriveneen Äijäkari-nimiseltä luodolta. Vene oli noussut noin 20 metriä luodon päälle kovan vauhdin takia. Veneestä löytyi yksi ihminen, joka oli lievästi loukkaantunut. Hän ei pystynyt heti kertomaan tapahtuneesta tai siitä, oliko veneessä ollut muita. Etsintöjen jälkeen selvisi, ettei turmaveneessä ollut ollut muita.

Tapahtumasta on aloitettu rikostutkinta.  

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.