Mainos

Moottoripyöräjengiläisiltä takavarikoitiin huumeita ja vaarallinen UZI-ase Jyväskylässä

Jyväskylässä Keski-Suomessa poliisi otti marraskuun lopulla kiinni viisi miestä, joista osa kuuluu poliisin mukaan samaan ulkoisia tunnuksia käyttävään moottoripyöräkerhoon. Miehiin kohdistuvia rikosepäilyitä ovat mm. törkeä huumausainerikos, törkeä ampuma-aserikos ja törkeä pahoinpitely. Kyseisen jyvässeudulla vaikuttavan moottoripyöräkerhon toiminta sisältää poliisin mukaan useita EU-järjestäytyneen rikollisryhmän määritelmään sisältyviä elementtejä.

Poliisi takavarikoi rikosepäilyjen tiimoilta myös 10 kilon hasislastin. Lisäksi törkeitten huumausainerikosten tutkinnan yhteydessä takavarikoitiin marraskuussa 80 grammaa kokaiinia.

Takavarikoitu kokaiinierä on poliisin mukaan huomattava siihen nähden, että kokaiinia on tavattu Keski-Suomesta vuosittain vain yksittäisiä grammoja. Kokaiini päätyi poliisille jyväskyläläisen 40-vuotiaan miehen asunnolle tehdyssä kotietsinnässä. Samalla reissulla poliisin haaviin ja myös patruunoita ja doping-aineita.

Lisäksi poliisi takavarikoi 30-vuotiaan jyväskyläläismiehen käytössä olleista tiloista harvinaisen ja vaarallisen UZI-merkkisen konepistoolin. Myös katkaistu haulikko löytyi ja siihen sopivia patruunoita.

Esitutkinnan yhteydessä vangittuina ovat jyväskyläläiset n. 30 ja 40 -vuotiaat miehet. Lisäksi esitutkinnan yhteydessä on ollut vangittuna jyväskyläläinen n. 25-vuotias ja tamperelainen n. 30-vuotias mies ja pidätettynä jyväskyläläinen n. 30-vuotias mies.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.