Mainos

Moottoripyöräilijällä rajua ylinopeutta ja holtitonta ajoa – poliisi pyytää havaintoja

Poliisi pyytää silminnäkijä havaintoja eilen illalla tapahtuneesta holtittomasta ajosta Keski-Suomessa Hankasalmella. 

Poliisi kertoo havainneensa huomattavaa ylinopeutta ajaneen moottoripyöräilijän Hankasalmella liikenneasema Jari-Pekan lähistöllä eilen illalla noin puoli kymmenen aikaan. Pyörä ajoi lähes 1,5 kilometriä rajulla ylinopeudella. Poliisi mittasi moottoripyörän keskinopeudeksi 167 kilometriä tunnissa, kun alueella oli 80 nopeusrajoitus. 

Poliisi lähti moottoripyöräilijän perään ja yritti myös pysäyttää tätä. Moottoripyöräilijä ajoi karkuun ja kohti Hankasalmen taajamaa, jossa nopeus lähenteli 150 kilometriä tunnissa. Poliisin mukaan samalla moottoripyöräilijä ohitti useita autoja. 

Taajama-alueen jälkeen pyörän nopeus nousi jopa 227 kilometriin tunnissa ja moottoripyöräilijä katosi poliisin näkyvistä.

Moottoripyörä on poliisin antamien tuntomerkkien mukaan isokokoinen ja erikoismaalattu. Kyljessä on todennäköisesti japaninkielistä kirjoitusta. 

Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-aikaan Hankasalmen taajamassa liikkuneilta jalankulkijoilta ja autoilijoilta rikoksentekijän tunnistamiseksi.

Havainnot moottoripyörästä ja kuljettajasta voi jättää Sisä-Suomen poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 414 811. Numerossa on vastaaja.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.