Moottoripyöräilijä törmäsi autoon Kemissä – moottoripyörän kuljettaja ja kyydissä ollut kiidätettiin sairaalaan

Moottoripyörän kuljettaja törmäsi autoon Kemissä. Hänellä oli kyydissään myös toinen matkustaja. Heidät molemmat vietiin onnettomuuspaikalta sairaalaan, kertoo Meri-Lapin poliisi tänään päivätyssä tiedotteessa.

Onnettomuushetkellä auton kuljettaja oli ajamassa Ruotsintietä Larintien risteykseen. Miehen kertoman mukaan, hän ei ollut ehtinyt reagoimaan ollenkaan, kun vasemmalta tullut moottoripyörä osui kaahaten ajoneuvoon.

Moottoripyörän kuljettaja ja kyydissä ollut henkilö lensivät tielle törmäyksen voimasta. Kuljettaja sai onnettomuudesta vakavimmat vammat.

Törmäyksen vuoksi moottoripyöräilijä menetti tajunsa ja hänet kiidätettiin pikaisesti Oulun sairaalaan. Moottoripyörän matkustaja vietiin myös samaan sairaalaan hoidettavaksi.

Moottoripyörän kyydissä olleiden henkilöiden tämänhetkistä tilannetta ei tiedetä. Kuljettajan päihtymistilaa on selvitetty verikokeiden avulla.

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, vammantuottamuksena, rattijuopumuksena ja huumausaineen käyttörikoksena.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja