Mainos

Mönkkönen vahva rekillä ja hevosella

Jari Mönkkönen voitto huippupistein rekin 9,6 ja 9,4 hevosen Gym-sarjan kilpailuissa Helsingissä. Kolmannen telinevoiton Mönkkönen otti nojapuilta (8,4).

Mönkkönen sai myös hypystä hyvät pisteet 9,0, mutta se riitti telineellä vasta toiseen sijaan Petja Mikkosen, TaSi, yllättäessä hienolla suorituksella (9,2). Permannon voiton vei Jani Tanskanen (8,65) ja renkaat Riku Koivunen (8,75) Olli Torkkelin epäonnistuessa mielitelineellään. Torkkel havaitsi yllättäen olevansa kesken sarjan renkaat kainalossa. Torkkelin otteen lipesivät ristiriipunnassa ja mies löysi itsensä yllättävästä asennosta.

Jari Mönkkönen oli tyytyväinen päivän kisaan. Hän vei rekillä vaikeudeltaan 10 pisteen liikkeen, jota pienet virheet pudottivat 0,4 pisteen verran alapäin. Hyvistä suorituksistaan huolimatta Mönkkönen ei kuitenkaan vielä ole päättänyt osallistuuko hän ensi viikonvaihteessa Gym-sarjan päätöskisaan Tampereella.

Italian liigan seuraava kisa käydään samaan aikaan Venetsiassa. Mönkkönen on vahvistanut Italian ykkösseuraa käynnissä olevassa kisassa ja italialaiset houkuttelevat Suomen tämän hetken ykkösvoimistelijaa mukaan vielä kahteen kilpaan Italiassa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.