"Monilla on fobioita ja ahdistusta" – kaupunki kielsi pellet halloween-juhlista, koska ne ovat "liian pelottavia"

0:59

Yhdysvaltain Michiganissa sijaitseva toimintakeskus kielsi pelottavat pellepuvut juhlistaan. Kielto kuitenkin aiheutti niin suuren porun, että se kumottiin.

Video: Meikkiartisti näyttää, miten sekoitat glitter-tekoverta ja loihdit itsellesi karmaisevan halloween-meikin.

Yhdysvaltain Michiganissa sijaitseva toimintakeskus kielsi pellepuvut juhlistaan. Kaupungissa sijaitseva monitoimitalo järjestää vuosittain halloweenina Boo Bash -halloweenjuhlat.

Tänä vuonna keskus ilmoitti, ettei juhlissa enää saa pukeutua pelleksi, kertoo Daily Mail.

"Kauhuelokuvat pyörivät tämäntyyppisten hahmojen ympärillä"

Pellet oli tyrmätty liian pelottaviksi.

– Tämä tapahtuma keskittyy nuoriin lapsiin. Viime vuosina monille pellepuvuille on annettu hyvin pelottaja ja paha ulkoasu. Monet pelottavat elokuvat ja kauhuelokuvat pyörivät tämäntyyppisten hahmojen ympärillä, keskuksen johtaja kommentoi.

Kielto liittyi viime vuosien kauhupelleilmiöön, joka on tuttu myös Suomessa.

– Monilla on fobioita ja ahdistusta pelleihin liittyen. Tämän takia olemme pyytäneet, etteivät ihmiset pukeutuisi pelleiksi tähän yhteisötapahtumaan.

Kielto kumoutui pian

Kielto kuitenkin aiheutti niin suuren palauteryöpyn, että se kumottiin parissa päivässä, kertoo Oakland County Times.

– Haamuja? Kyllä? Zombeja? Ei ongelmaa. Sarjamurhaaja? Toki, miksei. Klovneja? Miten kehtaatte, Amanda Goodson naljaili Facebookissa.

– Minulla on valtava pellekammo. Siitä huolimatta, hitot kaupungista ja heidän kiellostaan. On halloween, hitto vie! Jos minulla ei jo olisi suunnitelmia, pukeutuisin pelleksi ja pyörisin tapahtuman lähellä. Sopimatonta kaupungilta, Stace Nugent kommentoi. 

Aiheesta virisi vilkas keskustelu, joten kaupunginjohtaja Erik Tungate päätti kumota pellekiellon. Hän kuitenkin kehottaa vanhempia käyttämään järkeä asuvalinnoissaan.

Ilmaistapahtumaan odotetaan tuhansia ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja