Mainos

Monica Bellucci: Kunnioitus on tärkeämpää kuin uskollisuus!

Näyttelijä Monica Bellucci ei vaatisi mieheltään uskollisuutta, jos pariskunta joutuisi olemaan erossa toisistaan. Tähti kertookin, että hänen mielestään kunnioitus on uskollisuutta tärkeämpää.

Monica Belluccia, 46, ei haittaisi, jos aviomies Vincent Cassel hairahtuisi pettämään. Tähden mielestä pitkä ero oikeuttaa syrjähyppyyn.

– Intohimoa voi tuntea pahintakin miestä kohtaan. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä syvemmän parisuhteen kanssa. Sellaisessa intohimo säilyy, mutta tärkeämpää on itsevarmuus, kunnioitus ja tieto siitä, että mies ei ole vain uskollinen seksuaalisessa mielessä vaan, että hän on olemassa sinua varten. Se on tärkeämpää kuin pelkkä uskollisuus.

– Olisi naurettavaa vaatia sitä (uskollisuutta) häneltä, jos en olisi ollut kahteen kuukauteen paikalla, Bellucci sanoo.

– Ei silloin voi kysyä, että ketä hän on tapaillut tai, mitä hän on tehnyt. On kunniottavampaa ja realistisempaa ajatella, että hän on kanssani, kun taas näen hänet.

Kaunotar kertoo himoitsevansa vieläkin näyttelijämiestään, jonka kanssa tähti avioitui vuonna 1999.

– Mielestäni hän on seksikäs. On tärkeää ajatella niin miehestään. Mutta Vincent ei ole tavallinen mies. Joskus rakastan häntä niin paljon, joskus haluan tappaa hänet, Bellucci paljasti Style-lehdelle.

Pariskunnalla on kaksi lasta, Deva, 6, ja 10 kuukautta vanha Leonie.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.