Mainos

Moni nuorukainen menetti henkensä helleviikonloppuna

Viikonlopun paahde tuntuu pehmentäneen monen nuoren miehen päätä, sillä nuorukaisten hukkumiset, väkivallanteot ja rajut ulosajot työllistivät poliisia ympäri maata.

Uimaretki koitui vuonna 1985 syntyneen miehen kohtaloksi: hän hukkui keskellä lämmintä iltapäivää suositulla uimalammella Porvoossa. Pelastajat löysivät hänet nopeasti, mutta elvytysyritykset eivät auttaneet nuorukaista.

Kahta vesialueilla kadonnutta nuorta on etsitty yhä tänään. Kotkassa Kymijokeen uimaan mennyttä 1985 syntynyttä miestä sekä Pohjois-Karjalan Rääkkylässä veneilemään lähtenyttä 26-vuotiasta miestä oli etsitty eilisestä lähtien.

Myös kolme hieman vanhempaa miestä kuoli vesillä viikonloppuna. Perjantaina Orivedellä kuoli 56-vuotias ja Pyhtäällä vesiskootteriturmassa 40-vuotias mies. Tänään Varkaudessa löydettiin keski-ikäinen mies hukkuneena.

Kaksi nuorta kuoli rajuissa ulosajoissa

Nuorille miehille sattui myös paljon ulosajoja. Viikonloppuna ulos ajaneista kuskeista ainakin neljä oli iältään 18-25-vuotiaita.

Nuorten ulosajoista ensimmäinen kuolemaan johtanut tapahtui eilen Naantalissa Varsinais-Suomessa. 25-vuotias kuljettaja kuoli onnettomuudessa saamiinsa vammoihin sairaalassa.

Toinen kuolonuhri, 18-vuotias mies, sai surmansa heti Haminan onnettomuuspaikalla. Poliisi epäilee, että auton vauhti oli kova ja alkoholilla oli osuutensa turmaan.

Poliisia työllistivät myös väkivallanteot. Esimerkiksi Oulussa surmattiin yksityisasunnossa keski-ikäinen mies. Lisäksi Iltalehden mukaan eri-ikäiset miehet ja miesseurueet pahoinpitelivät tuntemattomia ihmisiä Kauhajoella, Seinäjoella, Tuurissa ja Töysässä.

Keski-Uudellamaalla poliisi etsi tänään neljän nuoren miehen porukkaa, joka oli potkinut lauantai-yönä parkkeerattua autoa Hyvinkäällä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.