Mainos

Monacon kuninkaalliset kisatunnelmissa Helsingissä - katso video

Prinsessa Stephanien 16-vuotias tytär on edustanut Monacon ruhtinaskuntaa uimahyppyjen Euroopan mestaruuskisoissa Helsingissä. Monacon menestys jäi kuitenkin laihaksi, sillä Pauline Ducruet ei selvinnyt hypyillään jatkoon.

Pauline Ducruet osallistui tänään yhden metrin ponnahduslautahyppyihin. Maanantaina hänellä on edessään kolmen metrin ponnahduslautahypyt. Viime kesän nuorten EM-kilpailuissa hän sijoittui 15-vuotiaiden sarjan 18:nneksi. ja 22:nneksi. Uimahyppäämisen hän aloitti nelisen vuotta sitten.

Äiti Stephanie on mukana tyttärensä kisamatkalla. Hän jännitti yleisössä tyttärensä menestystä, mutta ei suostunut antamaan kommentteja tiedotusvälineille. Stephanie herätti huomiota muun muassa kynsien pureskelulla.

Stephanie ja Monacon ruhtinas Albert II olivat nuoruudessaan lupaavia kilpauimareita. Ennakkotiedoista poiketen prinssi Albert ei saapunut Suomeen.

Prinsessa Stephanie sai lapsensa Louisin ja Paulinen lyhyestä avioliitostaan silloisen henkivartijansa Daniel Ducruetin kanssa 1990-luvun alussa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.