Mainos

Mona Sahlin ei vielä kerro tulevaisuudestaan

Ruotsin sosiaalidemokraattinen apulaiselinkeinoministeri Mona Sahlin ei vielä tänään halunnut kertoa suunnitelmistaan, kun häneltä niistä kysyttiin. Sahlin sanoi keskustelevansa pääministeri Göran Perssonin kanssa ensi viikon alussa.

Sahlin on jälleen joutunut arvostelun kohteeksi, kun on ilmennyt, ettei hän ole maksanut autoveroaan eikä katsastanut autoaan ajoissa. -En mene maan alle, Sahlin sanoi taidenäyttelyn yhteydessä toimittajille tänään. Hän lupasi vastata kysymyksiin heti kun voi sen tehdä. Sahlin sanoi tarvitsevansa muutaman päivän miettimisaikaa.

Kahden tänään julkistetun mielipidekyselyn mukaan joka toinen ruotsalainen on sitä mieltä, että Sahlinin pitäisi erota hallituksesta autoveron ja katsastuksen laiminlyönnin vuoksi. Aftonbladetin kyselyn tuhannesta ruotsalaisesta puolet kannatti Sahlinin eroa ja sitä vastusti 40 prosenttia haastatelluista. TV4:n ja Expressen-lehden kyselyssä Sahlinin eroa vaati 49 prosenttia vastanneista ja eroa vastusti 38 prosenttia.

Myös monissa sosiaalidemokraattisissa lehdissä Sahlinia kehotettiin eroamaan, mutta joissakin puolueensa lehdissä hän sai ymmärtämystä osakseen. Lokakuussa 1995 Sahlinin oli lähdettävä varapääministerin paikalta, kun paljastui, että hän oli käyttänyt hallituksen luottokorttia yksityisostoksiin.

(MTV3-STT-TT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.