Mainos

MMM jakoi metsäkeskusten ja Tapion valtionavun

Maa- ja metsätalousministeriö osoittaa metsäkeskuksille ja Tapiolle myönnetystä valtionavusta runsaat 179 miljoonaa metsäkeskuksille ja 18,5 miljoonaa metsätalouden kehittämiskeskus Tapiolle. Ministeriö jakaa myöhemmin tänä vuonna 240000 markkaa joko kehittämishankkeisiin tai toiminta-avustuksena organisaatioille. Valtionavun jako hyväksyttiin hallituksen raha-asiainvaliokunnassa tänään.

Tapiolle myönnetystä valtioavusta 16,5 miljoonaa on tavanomaista toiminta-avustusta, 10 000 markkaa vuoden alussa asetetun kehittämistyöryhmän työhön ja runsaat kaksi miljoonaa työryhmän ehdottamiin kehittämishankkeisiin.

Metsäkeskusten toiminta-avustus jaettiin työmääräperusteisesti. Rannikon metsäkeskus sai runsaat 11 miljoonaa, Lounais-Suomen metsäkeskus 13,5, Häme-Uusimaan metsäkeskus 12,6 ja Kymen metsäkeskus lähes 10 miljoonaa. Pirkanmaa sai liki 11 miljoonaa, Etelä-Savo lähes 14, Etelä-Pohjanmaa lähes 16, Keski-Suomi 13, Pohjois-Savo liki 14, Pohjois-Karjala runsaat 11, Kainuu runsaat 10, Pohjois-Pohjanmaa 21 ja Lappi 22 miljoonaa.

Lisäksi neljä miljoonaa markkaa myönnetään Kainuun, Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin metsäkeskuksille. Määräraha on tarkoitettu yksityismetsätalouden suunnitteluun ja neuvotteluun kompensaationa vanhojen metsien suojelulle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.