Mainos

Miten loppukirissä pärjäävät Niinistö ja Haavisto - katso ja keskustele

Tänään illalla MTV3-kanavalla nähdään kahden presidenttiehdokkaan mielenkiintoinen loppukiri. Pekka Haavisto ja Sauli Niinistö ovat kasvokkain kaksituntisessa tentissä alkaen kello 20.00.

Tentin juontavat MTV3 Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila, politiikan toimituksen päällikkö Timo Haapala ja toimittaja Mari Haavisto. Studioyleisössä on keskeisiä suomalaisia vaikuttajia, jotka pääsevät myös tenttaamaan ehdokkaita.

Ehdokkaille on luvassa erilaisia yllätyksiä kaksituntisen tentin kuluessa.

Tuttuun tapaan MTV3:n Vaalit-sivujen lukijat pääsevät lähettämään omia kysymyksiään ja kommenttejaan sivujen tai Twitterin kautta. Sosiaalisen median kautta tenttiin osallistuvilla on mahdollisuus päästä Mari Haaviston käsien kautta myös lähetykseen.

Presidentinvaalien toisella kierroksella äänestettiin vilkkaammin kuin kuusi vuotta sitten. Ennakkoäänen antoi 36 prosenttia äänioikeutetuista. Yhteensä ennakkoon äänesti reilut 1,5 miljoonaa äänioikeutettua.

Jos itse et kuulu näiden äänestäneiden joukkoon, illan tentti antaa valoa pohdintaan. Kannattaa myös käydä täyttämässä MTV3:n supersuosittu vaalikone.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.