Mainos

Miten Kingi-tähdeltä taipuu räppi? Kalle Lambergin hahmo tulkitsee Bomfunk MC'sin jättihitin

7:01

Näyttelijä Kalle Lambergin Kingi-hahmo Ensio Tapani Sorsa esitteli urheilullista elämäntapaansa Kingin ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

Kaikkien laulukilpailuiden kuningas valloittaa tänä keväänä suomalaiskotien olohuoneet, kun supersuosittu Kingi palaa ruutuun.

Kingi on kotimainen musiikkikomediashow, jossa seitsemän fiktiivistä kilpailijaa osallistuu laulukilpailun finaalivaiheeseen. Mukana on toinen toistaan persoonallisempia kilpailijoita ja suorassa lähetyksessä voi tapahtua mitä vain.

​​​​​​​

Ensimmäisenä lavalle asteli näyttelijä Kalle Lambergin kehittelemä hahmo Ensio Tapani Sorsa, joka työskentelee mainosten jakajana vanhempiensa firmassa. 31-vuotias Sorsa ei ole erityisen kokenut esiintyjä, sillä mies nousi Kingissä estradille ensimmäistä kertaa. Sorsa on kuitenkin valmis astumaan julkisuuteen, mutta aivan kaikkeen hän ei kuuluisuutta tavoitellessaan suostu.

– Vedän tiukan rajan alastonkuviin ja liiallisiin henkilökohtaisuuksiin. Myöskään parisuhdeasioistani en suostu keskustelemaan, koska minulla sellaisia ei ole, Sorsa kertoo itsestään esittelyvideollaan.

Ensio Tapani Sorsa polkaisi illan käyntiin varsin vauhdikkaasti, sillä mies tulkitsi lavalla Bomfunk MC's -yhtyeen legendaarisen jättihitin Freestyler. Sorsa suoriutui haastavasta kappaleesta ilmiömäisellä tavalla, vaikka happi oli loppua kesken.

Katso Ensio Tapani Sorsan esitys videolta artikkelin yläosasta!

Kingi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.