Mainos

Miten ihana olet? Osallistu kilpailuun!

Nyt on aika olla äärettömän onnellinen siitä, että olet juuri Sinä! Hurmaa meidät kaikki kertomalla, mikä juuri sinusta tekee niin erityisen ja mikä sinussa on kaikkein ihaninta! Omasta itsestä nauttiminen ja avoin ilo elämästä voi viedä sinut ja kolme ystävääsi Pinkin upealle konserttikeikalle!

Kilpailu on päättynyt. Kiitos kaikille osallistuneille!

Yellowglen Pink auttaa sinua nauttimaan naisena olemisen kuplivasta riemusta viemällä neljä oikein ihanaa Helmi-naista Pinkin konserttiin Kaisaniemeen heinäkuussa.

Voittajat majoitetaan upeasti kahden hengen huoneissa Glo-hotelliin. Huoneissa odottaa kylmä pullo kuplivaa Pink-kuohuviiniä ja jokainen saa myös liput Pink! -konserttiin Kaisaniemessä.

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.