Mainos

Miten alttarilla tavanneet juhlivat? – Lue yksityiskohtia Ensitreffit alttarilla -parien häistä

Ensitreffit alttarilla -parit viettivät tunnelmallisia häitään kesäkuussa. Lue kiinnostavia yksityiskohtia hääjuhlista!

Ensitreffit alttarilla -ohjelman viimeisimmässä jaksossa vietettiin häitä, kun toisensa saivat Tanja ja Roni, Sari ja Antti, sekä Mari ja Jouni.

Vihkiminen tapahtui Suomenlinnassa sijaitsevassa Tenalji von Fersenissä, ja juhlapaikkana parien häissä toimivat Suomenlinnan Tenalji von Fersen, Ruutikellari ja Pirunkirkko.

– Päivässä oli niin suuri tunnelataus ja heittäydyin isoilla fiiliksillä kaikkeen. Päivä meni hirveän nopeasti, olisin voinut jatkaa sitä vaikka kuinka kauan, Antin tuore vaimo Sari muistelee kesäkuista päivää.

– En muista, että olisin ikinä yhden päivän aikana vuodattanut niin paljon kyyneliä. Kaikki vieraat elivät sitä hetkeä ja onnellisuutta meidän kanssamme, en olisi voinut kuvitellakaan parempaa juhlaa, se oli niin huikeata, Anttikin hehkuttaa.

Ruokana kaikissa häissä nautittiin erilaisia salaatteja, kotimaista vuohenjuustoa, kylmäsavulohta ja rosmariini-foccacciaa. Pääruuaksi oli pitkään haudutettua häränrintaa sekä paahdettua sitrus-perunaa ja tuoretta parsaa. Menu oli kaikilla sama, mutta hääkakku oli jokaisella parilla erilainen.

"Kuin kyseessä olisivat olleet häät, joissa morsiuspari oikeasti tuntee toisensa"

Juomina nautittiin kuohuviinin lisäksi ruokiin räätälöityjä puna- ja valkoviinejä.

– Olin herkistynyt siitä, että kaikki pääsivät paikalle ja kaikki olivat todella innoissaan. Se oli yksi elämäni upeimmista ja ikimuistoisimmista päivistä, Mari iloitsee.

– Halusimme vain nauttia ja katsella iloisia ihmisiä ympärillä, Jouni muistelee päivää, Marin mies Jouni kertoo.

Kaikissa häissä nautittiin hyvän ruuan lisäksi lämpimästä tunnelmasta ja musiikista. Kaikki parit tanssivat häätanssin, joka toi vastavihityt puolisot lähelle toisiaan. Hääjuhlien yksityiskohtaisemmasta ohjelmasta vastasivat morsiusparit sekä bestmanit ja kaasot.

– Hääpäivä oli tosi ihana ja ikimuistoinen, Tanja kehuu.

– Moni vieras ihmettelikin, miten hyvin häät menivät. Perheet ja ystävät tulivat keskenään tosi hyvin toimeen, ihan kuin kyseessä olisivat olleet häät, joissa morsiuspari oikeasti tuntee toisensa, nainen nauraa. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.