Mainos

Mitä tehdä, jos kumppani ei halua seksiä?

Mikä avuksi, jos kumppani ei halua harrastaa seksiä ja vetoaa aina väsymykseen tai päänsärkyyn? Voiko tilannetta millään tavalla parantaa?

Oletko yrittänyt saada kumppaniasi seksikkäälle tuulelle, mutta ette kuitenkaan ole päätyneet sänkyyn asti? Vetoaako kumppanisi aina väsymykseen tai päänsärkyyn ja ehdottaa, että harrastaisitte seksiä jonakin toisena päivänä? Oliko suhteenne joskus täynnä intohimoa, mutta kipinä on vain yksinkertaisesti kadonnut?

Halut, fantasiat, intohimot ja seksuaalinen käyttäytyminen ovat monia mutkaisia asioita, kirjoittaa Yourtango.com. On mahdotonta päästä toisen pään sisään ja ottaa selvää, mitä fantasioita hänellä on. Jos kumppani jatkuvasti kieltäytyy seksistä, voi pakit saanut henkilö kuvitella, että hänessä on jotakin vikaa. Mitä kuivalle kaudelle voi tehdä?

Kadonneen kipinän metsästys

Ainut keino tuoda intohimo takaisin parisuhteeseen on keskittyä sanoihin, kehonkieleen ja kosketukseen. Kommunikaatio on avainasemassa, mutta ihmiset kommunikoivat enemmän vartalollaan kuin sanoilla.

Tarkkaile, kuuntele ja ota selvää, mitä kumppanisi ajattelee. Kysy häneltä suoraan, miksi hän ei halua seksiä. Ota selvää, onko hänellä huolia ja mikä on saanut hänen karttamaan seksiä. Kysy myös, mikä saisi kumppanisi kiihottumaan.

Älä unohda kosketuksen voimaa. Kun kosketat kumppaniasi, tee se sillä tavalla, kun koskettaisit häntä ensimmäistä kertaa. Kuvittele olevasi sokea ja ota koskettamalla selvää, miltä toisen henkilön iho tuntuu.

Muista, että alkuajan huuma ei kestä ikuisesti. Parisuhteen alkuajat ovat aina intohimoisia, mutta kipinä usein laskee ajan myötä. Kun viettää enemmän aikaa ihmisen kanssa, toisen jännittävät piirteet muuttuvat arkipäiväisiksi. Harva suhde pysyy yhtä kiihkeänä alun jälkeen.

Luo kotiinne seksikäs tunnelma. Toista ei voi pakottaa rakastamaan tai tuntemaan intohimoa, mutta omaa käytöstään voi muuttaa. Tilannetta voi yrittää parantaa luomalla rakastavaa ja seksikästä ilmapiiriä kotiin. Jos kumppanisi ei kuitenkaan osoita minkäänlaista mielenkiintoa, saatatte tarvita ulkopuolisen apua. Todellinen ongelma saattaa olla jokin aivan muu asia kuin seksi, mutta huolet vain heijastuvat sänkyelämään.

MTV3/Helmi

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.