Mitä mieltä Jethro on Putouksen Samppa Linnasta?

Yksi Suomen tunnetuimmista turkulaisista, liikemies Jethro Rostedt, uskoo Aku Hirviniemen hahmon menestykseen Putouksen sketsihahmokilpailussa.

Jethron mielestä Akun hahmo, turkulainen Samppa Linna, on erittäin onnistunut pienistä ylilyönneistä huolimatta.

– Uskon, että tämä on ihan kärkihahmoja. Akun hahmoissa on aina hyvä meininki. Murteen puolesta hän meni ihan turkulaisesta, vaikka oli se ehkä vähän yliampuvaa. Ei kai me turkulaiset ihan tuollasia olla. Eikä tulla sisään Gangnam Stylen tahtiin, Jethro nauraa.

Hänen mielestään Samppa Linnan kaltaisia "hulivilipoikia" näkyy yöelämässä kaikkialla Suomessa – ei pelkästään Turussa.

– Eikä ainakaan mun kaveriporukassa. Tosin mä olen jo ylittänyt sen 36 vuoden rajapyykin.

Julkisuudessa on viime päivät arvuuteltu sitä, keneltä turkulaiselta Aku on lainannut Sampan ulkonäön. Jethro ei halua esittää omaa arvaustaan.

– En usko, että Akukaan tulee sitä missään vaiheessa paljastamaan. Mutta oli hauskaa, että hän oli ottanut vähän kaikista turkulaisista. Esimerkiksi hokema "mielenvikast läppändeerust" oli ihan Ressu Redfordia.

Samppa Linna kertoi lauantain lähetyksessä olevansa kolmanneksi hauskin turkulainen. Hauskimmaksi hän mainitsi laulaja Tauskin ja toiseksi Jethron.

– Mielelläni olisin nostanut itseni ykköseksi, mutta sijat jakautuivat tällä kertaa näin. Hopea on aina hävitty mitali, Jethro naureskelee.

Putous MTV3:lla lauantaisin kello 19.30.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat