Mitä lemmikki kertoo miehestä?

Onko ihastuksellasi kotona koira, kissa tai peräti käärme? Yourtango.com paljastaa leikkimielisesti, mitä lemmikki kertoo miehestä.

Treffailetko miestä, jolla on kissa, tai peräti käärme? Tätä eri lemmikit kertovat ihmisestä.

Koira

Jos miehellä on koira, hän ei kärsi sitoutumiskammosta, sillä koira vaatii todellista omistautumista. Koiranomistaja ei lähde kotoa päiväkausiksi. Mutta jos mies on totuttanut koiran nukkumaan kanssaan, sinun tulee varautua myös siihen, että koira todistaa jatkossa romanttisia hetkiänne sängyssä.

Kissa

Kissan omistaja on tunteellinen tapaus. Vaikka kissaa ei tarvitse viedä jatkuvasti ulos, kaipaa se koiran tavoin omistajansa seuraa. Sinun tulee siis sopeutua ajatukseen, että vietätte kaikki illat hänen luonaan.

Kalat

Mikäli miehen ainoat lemmikit asuvat akvaariossa, hän saattaa olla itsekin kylmä kuin kala. Vaikka kalat ovat helppoja ja allergiavapaita lemmikkejä, kalaihmisiin kannattaa suhtautua varauksella, sillä he saattavat olla tunnekylmiä tyyppejä.

Papukaija

Vaikka papukaija ei varsinaisesti kuulu niihin lemmikkeihin, joita hellitään silitellen, voi niitä ainakin opettaa sanomaan hauskoja asioita. Papukaijamies on luultavasti täynnä itseään, sillä hän voi opettaa papukaijaansa sanomaan siirappisia lauseita jo ensitreffeillenne.

Kani

Ainut syy sille, miksi mies haluaa kanin, on se, ettei hän saanut sellaista lapsena. Hieman huvittavaa on sekin, että hän mitä luultavimmin nimeää lemmikkinsä hölmöillä nimillä, kuten rambo tai killeri.

Marsu

Mies joka omistaa rotan, hamsterin tai marsun, on luultavasti melko hassu tapaus. Mieti vielä kaksi kertaa, haluatko todella tapailla häntä.

Iguaani

Iguaanin omistaja on mitä luultavimmin oikea paha poika. Hän on luultavasti hankkinut lemmikkinsä jo opiskelija-aikoina, jolloin hän oli se siisti tyyppi, jolla on erikoinen lemmikki. Sinä saat päättää, onko se enää yhtä hienoa.

Käärme

Aikuinen mies, jolla on käärme, kuuluu niin ikään epäilyttävään kategoriaan. Ehkäpä hän pukeutuu myös Metallican t-paitaan vuodelta 1986? Mikäli hän pyytää ensitreffeillä sinua ruokkimaan käärmeensä, juokse lujaa pakoon.

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja