Mainos

Mitä kuuluu täydelliseen päivään?

Täydellinen päivä on ihastuttavan Sara la Fountainin sekä kolmen muun pohjoismaisen kokin luotsaama ruokaa, seurustelua ja matkailua yhdistelevä ohjelmasarja. Ohjelma tarjoaa katsojilleen runsaasti ennennäkemätöntä materiaalia näillä nettisivuilla!


Täydellinen päivä -ohjelmassa yhdistyvät hyvä ruoka ja juoma sekä kauniit maisemat, ihmiset ja kulttuuri. Ohjelmasarjan 13 jaksossa vieraillaan erilaisissa mieleenpainuvissa kohteissa ruoanlaiton ja seurustelun merkeissä.

Sara la Fountain emännöi neljää jaksoa, muut pohjoismaiset suosikkikokit ovat Ruotsin Tina Nordström, Norjan AndreasViestad ja Tanskan Claus Meyer.

Täydellinen päivä on yhteispohjoismainen ohjelmakonsepti, joka saa nyt maailmanensi-iltansa Suomessa. USA:ssa sarja alkaa syksyllä.

Sara kokkaa myös netissä

Ohjelman lisäksi kannattaa seurata tiiviisti Täydellinen päivä -nettisivuja! Luvassa on muun muassa nettivideoita, joissa Sara opastaa kävijöitä ruuanlaiton saloihin.

– Teemme verkkoon videoita eri teemoilla. Käsittelemme muun muassa erilaisia kevään juhlapäiviä ja tarjoamme ihmisille vinkkejä, mitä kussakin juhlassa voisi tarjota. Haluan tarjota ihmisille vinkkejä, joilla he voivat yllättää ja hemmotella toisiaan, Sara kertoo.

Katsojilla on mahdollisuus lähettää suoraan Saralle ruoanlaittoon liittyviä kysymyksiä ja kommentteja. Saran seuraava verkkovierailu on 15.5. klo 19:00.

Täydellinen päivä MTV3-kanavalla torstaisin klo 18.30.

Sara seuraavan kerran verkkovieraana 9.7. klo 18:00-19:00.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.