Mitä ihmettä tapahtui Big Brotherissa? Kilpailija epäilyttävissä puuhissa jäätelökauhan kanssa

Yhdysvalloissa on parhaillaan menossa Big Brother -ohjelman 20. kausi. BB-talon taannoisista tapahtumista nousi kohu, kun mieskilpailijan tulkitaan ahdistelleen naiskisailijoita seksuaalisesti jäätelökauhalla.

Suomessa edellisen kerran vuonna 2014 nähty Big Brother -ohjelma on edelleen voimissaan Yhdysvalloissa. Ohjelmasta pyörii parhaillaan CBS-kanavalla jo 20. tuotantokausi.

Uusin kausi on noussut otsikoihin, kun yksi kilpailijoista, JC Mounduix, yritti kosketella löytämällään jäätelökauhalla naiskilpailijoita Kaycee Clarkia, Kaitlyn Hermania ja Tyler Crispeniä intiimialueilta ja niiden lähettyviltä. Video tilanteesta on nähtävissä TMZ:n sivuilla.

Sosiaalisessa mediassa ihmetellään, miksi ohjelman tuottajat eivät ole jo poistaneet miestä talosta.

– Kun JC:n naisiin kohdistuneesta asiattomasta koskettelusta on videotodisteita, miksi ohjelman tuotantotiimi ei ole poistanut miestä BB-talosta? kysellään Twitterissä.

– Ohjelman tuottajat eivät ole tehneet mitään, vaikka JC koskettelee talossa naiskilpailijoita täysin asiattomasti. Eikö Big Brotherin säännöissä tällainen ole kiellettyä? Tuo on kuvottavaa katsottavaa, kommentoi yksi twiittaajista.

TMZ:n uutisen mukaan JC Mounduix on kyseenalaisen jäätelökauhankäytön lisäksi myös puhunut rivoja talossa ollessaan. 

Kukaan Mounduixin kohteista ei valittanut miehen käytöksestä ohjelmassa. Ohjelman tuotantoyhtiö ei ole kommentoinut asiaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.