Mitä ihmettä? Näyttelijäpari muutti tien toiselle puolelle

Komedianäyttelijä Anna Faris on miehensä kanssa laittanut vanhan talonsa myyntiin muutettuaan juuri uuteen kotiin – ihan naapuriin!

Scary Movie -elokuvista parhaiten tunnettu Anna Faris ja hänen näyttelijämiehensä Chris Pratt ovat laittaneet myyntiin vanhan talonsa Los Angelesissa muutettuaan hiljattain aivan tien toiselle puolelle. Läheltä löytyneen uuden kodin pariskunta sai omakseen 2,5 miljoonalla eurolla ja siinä on kolme makuuhuonetta ja kolme kylpyhuonetta. Pari maksoi liki 250 000 euroa pyydettyä hintaa enemmän varmistaakseen haluamansa kodin itselleen.

Tähtipari laittoi vanhan kotinsa – jossa Faris asui jo ex-miehensä Ben Indran kanssa – myyntiin 1,8 miljoonalla eurolla.

Myyntiin tulleessa talossa on 238 neliömetriä, jotka liki tuplaantuivat parin muutettua isompaan kotiin. Hollywood Hillsin alueella sijaitsevassa talossa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, jalopuiset lattiat ja lasiseinät. Päämakuuhuoneen yhteydessä olevassa kylpyhuoneessa on muun muassa höyrysuihku. Valtavassa keittiössä puolestaan on huippuluokan laitteet ja työtasot graniittia.

Pihalla on muun muassa uima-allas ja suihkulähde.

Pariskunnalla on viime vuonna syntynyt Jack-poika.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: realestalker.blogspot.fi/luxe.truliablog.com

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja