Mainos

Mitä ihmettä, mies ja vaimo asuvat eri osoitteissa?

Etkö jaksa kuunnella vaimosi jäkätystä roskien viennistä? Tai ärsyttääkö miehesi sohvalla makoilu ja oluen kittaaminen? Mitä jos ostaisitte kummallekin oman asunnon?

Joillekin pariskunnille etäisyys on läheisyyttä tärkeämpää, kuten 14 vuotta naimisissa olleille Judith ja John Newmanille.

– Olimme olleet naimisissa kahdeksan vuotta, kun saimme kaksospojat. Avioliitto ja lapset sopivat hyvin, mutta yhdessä asuminen ei vain ole meidän juttumme. Se tulisi laskujemme mukaan myös kalliimmaksi, New Yorkissa elävä Judith Newman kertoo Msnbc.comin sivuilla.

– Lisäksi elämäntyylimme ja asumistapamme ovat niin kaukana toisistaan, että siitä tulisi vain turhaa riitaa. Esimerkiksi mieheni on todella tarkka siivouksesta, itseäni pieni sotku ei haittaa, hän jatkaa. Uskon, että monien parien ongelmat johtuvat juuri tuollaisista asioista, mutta he eivät vain suostu myöntämään sitä.

USA:n väestörekisteriviraston mukaan Yhdysvalloissa on 3,8 miljoonaa avioparia, jotka asuvat eri osoitteissa, joten kyseessä ei ole vain muutaman pariskunnan järjestely. Kuuluisista henkilöistä muun muassa taiteilijapari Frida Kahlo ja Diego Rivera asuivat erillään, kuten myös Simone de Bauvoir ja Jean-Paul Sartre.

Kysymys: Kommentoi alla, haluaisitko sinä asua eri osoitteissa aviopuolisosi kanssa?

Kuva: Colourbox

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.